Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Přítel vyžaduje každý den čistou osusku. máme asi 10 osusek, 10 ručníku, 30 úterek. Peru je asi 2× týdne. Tohle okoukal v hotelech
.
@WERISKA píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Ja uz dneska nemuzu
ted ta diskuse, kdy se zakladatelka dostala do situace, ze potrebuje nutne rohovou skrinku pod umyvadlo…no toto, sedam si na ruce ![]()
Asi moc sluníčka dneska
A vy jste s tímto počtem spokojeni?;)
A jinak máme asi 25ručníků,10osušku, utěrek asi 20 nevím nepočítám to
![]()
@Berousik píše:
Ja uz dneska nemuzuted ta diskuse, kdy se zakladatelka dostala do situace, ze potrebuje nutne rohovou skrinku pod umyvadlo…no toto, sedam si na ruce
tady taková diskuze je
kde
![]()
@Berousik píše:
Ja uz dneska nemuzuted ta diskuse, kdy se zakladatelka dostala do situace, ze potrebuje nutne rohovou skrinku pod umyvadlo…no toto, sedam si na ruce
Jo, to jsem taky neměla sílu odpovědět ![]()
@Berousik píše:
Dostala do situace. ![]()
@Lejaa píše:
Jo, to jsem taky neměla sílu odpovědět
No
me dostalo to "dostala jsem se do situace "
![]()
@petulilinka píše:
Dobrý den, zajímalo by mě kolik máte ručníků, osušek, utěrek, my jsme dva a máme každý 4 osušky a máme celkem 12 ručníků, utěrek 17, myslíte, že toho máme dost? děkuji
Myslím, že máš všeho dost, něco vrať ![]()
@Berousik píše:
dnes je tady samá sranda ![]()