Kolik na hodinu v práci v Praze

326
29.1.16 20:15

kolik na hodinu

Dobrý večer řeším s přítelem takový problém pořád chce nebo si myslí že jsou nebo existují práce kde je třeba stokoruna na hodinu. On to nějak bere podle sebe je soustružník nebo mě porovnává s kamarády ze stejného oboru a mají letitou praxi. Já mu říkám že se to pohybuje tak kolem sedndesáti korun víc ne nebydlíme v Praze. Stále mě nadává že já budu dělat za pár korun a on hlídat dceru a že on vždy vydělá víc než já. Docela mě to štve člověk se snaží a nakonec se dočkám jen nadávek a urážek. Už jsem mu zkoušela vysvětlit že peníze zvýší po zkušební době nebo po zapracování ale on je jako by byl hluchý. Stále si mele jen tu svou. Já mám střední školu a roky jsem byla s dětmi doma a starala se o domácnost. V dnešní době je dost práce ale špatně zaplacená. Zkoušela jsem si s ním rozumně promluvit co chce navrhovala jsem i částečný úvazek protože nemáme moc řešené hlídání dcery ale nějak mě řekl at si dělám co chci. když udělám tak mě nadává mám pocit že vše špatně. Díky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sunshinegirl
29.1.16 20:17

Tak takového bych poslala…do prcinky.

• Citovat
  • Upravit
1220
29.1.16 20:21

A z jakeho jste regionu? :( A co pripadne nejaka rekvalifikace nebo doplneni vzdelani aby stoupla moznost lepe placeneho zamestnani?
Pritele bych v takovem pripade poslala nekam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
29.1.16 20:21
@sunshinegirl píše:
Tak takového bych poslala…do prcinky.
:pankac:
  • Citovat
  • Upravit
11117
29.1.16 20:24

Je celkem jedno, kolik je kde hodinova sazba… tvuj pritel je a bude kreten v kazdem pripade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
29.1.16 20:26
@Ali-Ali píše:
Je celkem jedno, kolik je kde hodinova sazba… tvuj pritel je a bude kreten v kazdem pripade.
:potlesk: :palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
29.1.16 20:27
@Ali-Ali píše:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
29.1.16 20:27

@loulek Tak mě osobně by 70,– přišlo taky málo (ale mám lepší vzdělání), ale to nic nemění na tom, že je to i jeho dcera, takže jaké že on bude hlídat… ať se kouká taky starat a neřeší za kolik ty budeš mít brigádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
29.1.16 20:33

Jsem ze zlínského kraje rekvalifikaci mám dodělala jsem kurz zubní instrumentářka a přítel mě řekne že hradí inkaso a hypotéku že já se moc nepodílím. podotýkám že vše bylo ok dokud jsem byla na mateřské měla peníze a on se nemusel moc starat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
29.1.16 20:35

Tak 70,– na hodinu je opravdu málo, vydělám si mnohem víc a mam jen základní vzdělání ;-) ale co si budeme v dnešní době namlouvat, je to tak nějak normální taxa ve zkušební době, troufám si říct, že lecktera prodavačka by za to byla vděčná, protože jejich hodinová taxa je max. 60 na hodinu. Ale tvůj přítel je úplně mimo, by měl být rád, že po letech na MD vůbec nějakou práci seženeš, když máš malé děti, ze se ti nechce i po MD sedět doma a časem se vypracujes ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
29.1.16 20:36

@loulek na Praze nezáleží, dělala jsem brigádu v dětském koutku a na hodinu měla 62 hrubého, to samé v Kaufu na pokladně. Takže Prahou to nebude. Nicméně v mé práci mám přes 100kč, momentálně na RD.
A k příteli…je to pako. Měl by být rád, že chceš taky pracovat. A že má hlídat dceru, no a? Je snad i jeho, tak ať si zkusí jaké to bylo pro tebe byt doma. A urcite mu jeste navaris a uklidis, takze on bude jen dozor.Muj manzel ocenil snahu chodit na brigadu a bylo mu jedno za kolik peněz, bylo důležité, ze me to baví, sem mezi lidma a „odpocinu“ si od děcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
29.1.16 20:37

@loulek To je vazne vul. Vedete spolecnou domacnost, tak i finance jsou preci spolecne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
29.1.16 20:44

To je teda deb*l.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
29.1.16 20:44

na hodinu

No já mám také podobný názor kolikrát mu říkám at se probudí a podívá se na internetu co nabízí já se přece musím starat o chod domu a nic už nic z toho nemusí celkově prodavačky mají málo byla jsem jeden den v potravinách a dělal mě takové peklo že jsem si to radši rozmyslela on takové práce bere jako ztrátu času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
29.1.16 20:45
@loulek píše:
Dobrý večer řeším s přítelem takový problém pořád chce nebo si myslí že jsou nebo existují práce kde je třeba stokoruna na hodinu.

Však existují a nejen v Praze. Ale to, že ti to tak podává OK není, ale dělat za
70,–/h taky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat