Práce operátorky pasivní linky v Studio Moderna

122
28.1.16 19:25

Práce operátorky pasivní linky v Studio Moderna

Ahoj holky, prosím o vaše názory ohledně práce u firmy Studio Moderna v Praze. Jedná se o pasivní linku. Prosím pouze o osobní zkušenosti, předem děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3348
28.1.16 20:00

Ahoj. Je to uz par let zpet. Delala jsem hlavne Topshop a dormeo jako teleshopping. Obcas externi projekty. Me to docela bavilo. Penize docela sly. Sluzby se daly domluvit jak jsem chtela. Nejvetsi nevyhoda bylo, ze kdyz nebyla prace tak te dali na aktivni linku a to byl spruz. Ale to byl treba pul den v mesici…co bys chtela jeste vedet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
28.1.16 20:08

Díky za odpověď, já to chci vyzkoušet a mám strach z toho že budu chodit domu se základním platem cca 12000 hrubého…dělala jsem operátorku několik let, taky pasivní linku a hodně mě to bavilo ale byla tam pevná výplata a tady je to trochu dobrodružství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
28.1.16 20:14

Já nebyla na plnej… 12 000 hrubého je ten minimální základ co dostaneš? za nás to bylo myslim 70 na hodinu. jako nepočítej s tím, co ti budou říkat na školení - tedy že můžeš mít až troj až čtyřnásobek té zakladní mzdy na hodinu. to je sice pravda, ale měla to jen ta nejlepší - a taky ne všechny hodiny za den. já byla někde horší průměr a tak o čtvrtku jsem víc měla v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
28.1.16 20:24

No ono je to tak že ta práce je na 6 hodin denně a základ 11000 + 1000 když nejsi nemocná a taky můžeš mít přesčasy s příplatkem 25%, to mi říkala u pohovoru…a po školení mám dělat 3 týdny na aktivní lince kvůli tomu aby jsem se naučila prodávat a pak jdu na tu pasivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
28.1.16 22:42

Za sebe můžu říct jenom nechoď tam, pracovala jsem v budově vedle a lidi z Moderny mi stačilo potkávat u autobusu, nebo v jídelně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
29.1.16 05:35

@Mirabe1ka-A co bylo s nimi špatně? Můžeš prosím mi napsat o tom víc? Díky

Příspěvek upraven 29.01.16 v 05:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
29.1.16 05:42

@Alyss1 -a co chování vedoucích k zaměstnancům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
29.1.16 05:50

A ještě by mě zajímala průměrná životnost zaměstnance v té firmě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
29.1.16 08:38

My měli dobrej kolektiv. já tam byla fakt spokojená. ale jak říkám, už je to pár let. životnost byla různá. já tam byla asi rok - cca polovina lidí tam různě vydržela, cca polovina byli nováčci co se pořád točili. žádná hrůza ani výhra. jako já byla na brigádě. nevím jak bych tam byla na celý pracovní poměr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
29.1.16 13:09

Fluktuace větší než na klasických pasivních linkách, průměrná výdrž zaměstnance tak 6 měsíců, vedení se střídalo stejně, jako průměrný zaměstnanec. Momentálně mají cca 8 měsíců nového managera, který byl povolán ze zahraničí, aby to tu stabilizoval. Zaměstnanci většinou jednoduššího ražení. Časté přesuny zaměstnanců na aktivní linku, výrobky, které se prodávají by se podle mě měly prodávat někde v obchodě a ne po telefonu, kdo si asi tak objedná matraci, když mu zavoláš, že? Já se v oboru pasivních linek pohybuju posledních 8 let, takže mám docela přehled co, kde, kdo, kam se přesouvají manažeři a tak. No a pokud nechceš prodávat zlato a cokoli jiného na burze, což je ten největší odpad call center, tak hned v závěsu za tím je pro mě studio Moderna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
29.1.16 13:47

@Alyss1 @Mirabe1ka dekuji za informaci, mám ještě otázku zda některá z vás ví jak je to s procenty z prodeje má se splnit nějaký minimální limit nebo se počítá každý prodej aby jste dosáhli na bonus z prodeje? Například když bude limit třeba 10000 a já prodám zboží za 9999 Kč tak dostanu procenta z prodeje nebo jdu domů ten měsíc se základem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.3.16 12:59

Studio Moderna

Wolfice můžu Tě požádat o zkušenost ve Studiu Moderna? Mám tam jít na pohovor tak scháním info…nechci na aktivní linku a zajímá mě, jaký nabízejí peníze…moc, moc děkuju za jakékoliv info :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat