Kolik odstříkáte MM

328
11.11.13 13:23

kolik odstříkáte mm

Ahoj, mám dotaz.muj syn 6týdnu má zelenou stolici, prý to muže být takzvaná hladová stolice.tak jsem zkoušela kolik odstříkám mm a je pravda, že z obou jen necelých 100.to mu asi nestačí co :?: v noci plakal a nespal od 2 do 4.rano jsem nakojila a pořád plakal, po hodině jsem ho zas přiložila a usnul, ted spí už 3 hod. mám odstříkáno 100,mám ho vzbudit :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
11.11.13 13:26

Zelena stolice znamena hodne zeleza (bezne se vyskytuje treba po prechodu na UM), hladova stolice je spis hodne temna az cerna a vyskytuje se pry fakt vyjimecne, kdyz dite trpi hlady.
100ml mi prijde pro tak maleho prcka dost, plus dite si pry vzdycky vytahne vic nez ty jsi schopna odstrikat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.11.13 13:27

On vysaje víc než ty odstříkáš a zelená = hladová je prej pověra. jinak neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
11.11.13 13:28

No, můj syn v 4týdnech vypil 40-60ml..prostě pil málo ale často. Neodstříkala jsem skoro nic, jednou teda během odpoledne asi 30ml. Miminko je nejlepší odsávačka..tím kolik se odstříká bych s emoc neřídila. Kojila bych často, klidně po hodině. Klidně po prvním napití dát říhnout a po 10m ještě dokojit. U staršího se mi často stávalo, že večer jsem kojila s přestávkama i 1,5h, a třikrát měnila prsa, než měl dost a usnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.11.13 13:28

A 100ml mi taky přijde dost pro tak malýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9378
11.11.13 13:30

@1976 zelena stolice neni!!! hladova. Bud to znamena hodne predniho mleka, nebo vzduchem tez zezelena, ci se meni slozeni MM apod. Hladova je tmave hneda, sporadicka a velmi smrdi.
Nemuzou ho trapit prdiky?
Jinak ja nikdy poradne neodstrikala nic..Mne se proste mliko bez prisati ditete nespusti. A starsiho jsem kojila do roka..

Příspěvek upraven 11.11.13 v 13:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9378
11.11.13 13:32

Jo a prckovi je 6 nedel, tak jeste do toho hraje roli i spurt, takze kojit dle potreby a ona se laktace sama zvedne dle poptavky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.11.13 13:34

Zelená stolice není rozhodně hladová. Jinak já neodstříkám ani těch 100ml a kojím už skoro 4 měsíce. Takže asi tak. Neustále mívám pocit, že má dítě málo mléka, že mám prázdná prsa a že mu to nemůže stačit - stačí, krásně roste a prospívá. Takže se vyprdni na nějaké pocity a odstříkávání. Jinak může mít bolení, trápit ho prdíky, kolika… s druhorozeným si v tomto směru užívám celkem dost.

EDIT: A teď koukám, že má 6 týdnů, řekla bych, že to bude spurt. Takže kojit, jak si řekne, já ve spurtech kojila i po 15 minutách, doma starší 2 leté dítě, bylo to náročné, ale přežili jsme to všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.11.13 13:36

No já volala k doktorce a prej to muže být i to, že jsem jedla špenát :D.ale to by zas tak neplakal a spal by. zítra mi ho převáží, jestli přibírá. jsem z toho překvapená, mě přijde, že mám mlíka dost :roll:.byla jsem si tak jistá, že je vše ok, ted jsem trochu na pochybách, co dělám blbě. fakt vypiju dost, určitě 3l za den a piju i v noci. žádný kafe, piju caro a čaj, sirup s vodou. jídlo si hlídám, malej dost vyváděl kvůli prdikum, tak se hlídám. čim potpořit mm :?: první dceru jsem kojila do 10m v pohodě. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.11.13 13:40

@1976 Tak to je jasné, po špenátu ji má opravdu zelenou (vlastní osobní zkušenost). Jinak můžeš zkusit homeopatika na podporu tvorby - Ricinus Communis 5CH. Já když jsem měla pocit, že „nic nemám“, tak jsem je jedla a tvorba se navýšila. Jestli to fakt pomohlo nebo to bylo psychikou, netuším. To, že nespí a pláče, to bude fakt k tomu spurtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9378
11.11.13 13:41

@1976 :mrgreen: :P tak po spenatu se nediv, ze ma zelenej bobek :mrgreen: a proc myslis, ze je neco spatne? Deti obcas breci vic, neznamena to hned, ze maji hlad..a je v obdobi spurtu, prdiku, uz neni novorozene, vic vnima..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
11.11.13 13:41

Já neodstříkala témeř nic, max 10ml, a malý hlady netrpěl, měl lepší taktiku na odsavani

• Citovat
  • Upravit
81481
11.11.13 13:43

Než jsem se to naučila, odstříkala jsem třeba 10 ml. Kluk přibíral i 400g týdně, takže to rozhodně málo nebylo. Zeleně kadil taky. Holka taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.11.13 13:44

Tak díky, uklidnila jsem se. já si u barušky vůbec nevybavuju jak a kdy byl spurt.ta vypila a odpadla a spala dobře. prdíky ani zoubky jí netrápily. tak to asi maj ty kluci jinak :mrgreen: ach ty chlapy, furt musej mít zvláštní péči :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
11.11.13 13:47

@1976 no jo, každé dítě je jiné..já mám dva kluky..poučil mě už ten první, takže s druhým jsem žádné obavy neměla a věřila si. Pili oba méně a často..a kojila jsem celkem dlouho, 13 a 15měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová