Kojící - co k jídlu na celodenní výlet?

Jedna ženská
9.11.13 15:46

Kojící- co k jídlu na celodenní výlet?

Ahoj mamči. Co byste mi poradili na výlet jako stravu, když kojím a nerada do sebe cpu éčka, natož při kojení? Mělo by to tedy být něco co vydrží většinu dne v batohu a snese konzumaci za studena. Například řízky s chlebem, ale ty jsem bohužel dělala dnes a už jsou snědené. Nebudu mít možnost jít do restaurace a stejně, kdo ví z čeho tam vaří, třeba z pytlíku nebo samá sojovka, glutamáty… Jsem velký žravec a ovocem s jogurtem se neuspokojím. :think: Anonymně píšu abych se vyhla na svou osobu narážek, že mě jedno éčko nezabije, ale mě se to příčí i to pouštět do svého dítěte salámy, tlačenky a jiné pochybné trvanlivé výrobky. :nevim: Poprosím jen návrhy bez rýpavých otázek. ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
9.11.13 15:47

My na výlet bereme vždycky namazaný chleba, a k tomu přikusujeme hermelín :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35911
9.11.13 15:49

No asi stejne, jako bys nekojila? Nevidim v tom rozdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
9.11.13 15:49

Co udělat toasty? My je děláme na delší cesty. Chleba domácí, sýr, máslo, kvalitní šunku, zapéct :nevim: Pak bych si vzala pár banánů, ty jsou dobré na energii. Známá si dělala těstovinový salát se zeleninou.

• Citovat
  • Upravit
31672
9.11.13 15:50

A mimochodem v listopadu ti v batohu vydrží většina věcí, vlastně skoro všechno, pokud nepojedete výhradně vlakem nebo autobusem :) ale s tím hermelínem máme zkušenost, že vydrží i v horku, a dobře se přikusuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005

Namazanou bagetu s lučinou a případně šunkou (pokud teda sneseš ;) ), k tomu můžeš mít nakrájenou papriku, okurku. Plus bych si třeba upekla slaný štrůdl nebo nějaké sladké muffiny.

Nebo vzít do krabičky těstovinový/kuskusový salát. to se dá jíst i za studena.

Příspěvek upraven 09.11.13 v 15:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071

Nadělala bych takové ty sendviče - tousty, plněné sýrem, šunkou atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.11.13 15:51

Taky nechápu souvislost s kojením? Udělej si studené jídlo - pečivo, sýr, zeleninu. To ti určitě neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
9.11.13 15:51

Dětskou přesnídávku ve skle pro batolata (třeba od Hippu), s sebou sůl, protože neosolený je to pro dospělýho nechutný, a pokud to potřebuješ ohřát, tak s sebou horkou vodu do termosky nebo takový ten samozahřívací pytlík. No apak to osol a sněz :-) Já si to brávala k obědu dopráce, když byl fofr, stačila mi jedna velká, ale i dvě se do batohu vejdou v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
9.11.13 15:52

Jinak, jak budeš kojit? To by mě asi znepokojovalo víc, jak budu kojit miminko v té zimě venku, když, jak píšeš, nemůžeš ani do restaurace. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
9.11.13 15:52

@Sibyla0 Taky souvislost s kojením moc nechápu. Hlavně hodně pít, podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.11.13 15:53

@Cuarentena normálně, já kojila i ve sněhu v zimě. Stačí rozepnout bundu :mrgreen:

Příspěvek upraven 09.11.13 v 15:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.11.13 15:53

Na delší výlety děláme toasty, krabičku s nakrájenou zeleninou a krabičku s ovocem. Plus si bereme ještě nějakou sladkou dobrotu.

• Citovat
  • Upravit
8071
9.11.13 15:54
@Sibyla0 píše:
@Cuarentena normálně, já kojila i ve sněhu v zimě. Stačí rozepnout bundu :mrgreen:Příspěvek upraven 09.11.13 v 15:53

Asi jsem zhýčkaná. Mně by asi prso zmrzlo a nic by neteklo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.13 15:54

Souvislost je v tom, že když jsem nekojila, přežila jsem nějaký ten dražší párek, nebylo to denně, ale do dítěte to nebudu prát.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová