Kolik párů bačkůrek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27249
3.9.17 10:33
@Tamtama píše:
moje taky

Moje taky…, vlastně ne, starší má jedny ve škole a druhý do hudebky a ty do hudebky bere i jinam, když je třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.9.17 11:11
@srpen89 píše:
Ja tedy nevim, nikdy jsem o tom nejak nepremyslela, ale moje dite ma jen jedny backory ve skolce a nikde jinde nam nikde nejak nechyběly :)

Taky tak :lol:
Zakladatelko, ja castecne taky kupuju barefoot, i to sleduju na fb, a pry nejaky cvicky v decathlonu jsou temer bf, a stoji neco pres 200 tusim. Nebo pokud je to pro vas financne narocny, mrkni na fb do skupiny " barefoot obuv z aliexpressu",tam jsou tipy na levny boty z ali, ktery jsou casto 100% bf. i na zimu trebas tam sezenes kolem 500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
3.9.17 11:31

Naše děti mají klasické bačkůrky do školky, jedny na doma (ty stejně většinu času nenosí) a na kroužky cvičky. Ty mají v batůžku a nosí na každý kroužek.
Ale nemáme žádné spec. doporučení od doktora, tak nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
3.9.17 12:29

Starší měla jedny bačkůrky ve školce. Když je potřebovala jinde tak si vzala sebou když šla ze školky. Takže měla jen jedny.
Teď jsem se naučila ušít capáčky, tak ty mladší jich asi budou mít víc.
A na různé cvičení měla botasky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44182
3.9.17 12:49

Jen ve školce, skole a doma. Ty domaci prenasime na kroužky a babicka, kam deti pravidelne chodí, koupí sama :kytka: Kvalita a cena je mi fuk, stejně jsou tam deti chvíli. Ja kupuji Fare nebo Befado, nejstarsimu diteti uz zdravotni pantofle.Mezi velikosti na doma a do skolky je pul cisla rozdíl. Kdybych mela nakoupit ctyrikrat nekolik papucku stejne velikosti, nedoplatim se.

Co se tyce kroužků, papuce jsou potřeba jen do hudebky a dramataku, do baletu piskoty, na sport predepsana obuv, na plavani nic. A do mc bereme domácí, tam nic zustavat nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
3.9.17 13:21

@bibi2233 doma nic, ve školce bf bačkorky mnou šité (syn má tak úzkou nožku, že i úzké pathiky mu jsou široké), u babiček nemá nic, na kroužky mnou šité látkové capáčky s abs protiskluzem (ty většinou nosím v kabelce, neb syn se všude zouvá, hlavně v kavárnách), na sport má kompromisní kecky (jednou týdně na hodinku mu to nohu nezničí, navíc nevím, jak dlouho ho to bude bavit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
3.9.17 16:49

Na cvičení bych pořídila kožené capáčky, případně cvičky Domyos z Decathlonu. Jedny kvalitní bačkůrky nechala ve školce, jedny teda u prarodičů a na ostatní aktivity včetně návštěv u druhých prarodičů jedny, které se budou převážet. A ty bych nutně nekupovala nové, jestli je bude mít na sobě pár hodin za týden, klidně bych pořídila capáčky nebo sandálky z druhé ruky.
Moje dcera to má taky tak - jedny bačkory ve školce (sandálky Tikky, ty jsme kupovali nové), jedny u babičky, kam jezdí často (Domyos koupené v barefoot skupině na FB asi za stovku), a jedny kožené capáčky po kamarádovi, ty jsme dostali zadarmo, ale i kdybych za ně započítala nějakou bazárkovou cenu, vešla bych se se všemi přezuvkami pohodlně do tisícovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
3.9.17 18:35

Taky jedeme v BF a celou dobu má jen jedny bačkory - a to ve školce.. Kroužky má tamtéž.. U prabáby je fakt zima, tam má prostě „kroksy“ ono se to za to hodinu týdně nepo… Stejně tak má jedny na plavání. Kroužky bych brala stejně. Pokud jde jen o to přezutí. Teď začne chodit na atletiku a to je oříšek.. Jestli čisté BF, trošku se bojím. Ale z těch špiček ve sportech se mi chce brečet, takže asi nic jiného nezbyde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30919
3.9.17 19:22

@Run BF a atletika, to me zajima. Dcera s tim sama nema problem? Porad premyslim, jak dite, jehoz noha neni „tvarovana“ botami se pak nacpe do uzkych sportovnich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
3.9.17 22:41

Díky moc všem za reakce a konkrétní tipy, určitě se z nich inspiruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková