Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kolik mate paru bot na zimu a na.jaro atd..?
A bund?
Ja mam jedny na zimu, 3 na leto, 2 boty na jaro a podzim.
Bundu na zimu 1 a to uz 3 roky tu stejnou.Jsem skromna a manzel by ani vice netoleroval, setrime na domek…
@Anonymní píše:
Kolik mate paru bot na zimu a na.jaro atd..?
A bund?
Ja mam jedny na zimu, 3 na leto, 2 boty na jaro a podzim.
Bundu na zimu 1 a to uz 3 roky tu stejnou.Jsem skromna a manzel by ani vice netoleroval, setrime na domek…
a to chceš pochvalu? nebo nechápu tvůj příspěvek ![]()
V tomhle období momentálně střídám 5 párů bot, 3 kabáty a 4 bundy. Mít jednu bundu nebo boty si nedovedu představit, oblečení taky nenosím každý den stejné, takže je logické, že se mi to nemůže hodit ke všemu.
Jinak taky nechápu smysl ![]()
No nějak extrémně ne, ale asi víc než ty, vuli tomu, že budu mít jednu bundu na barak fakt neušetříme
a kdyby mi manžel řekl, že si nesmím koupit víc než jednu bundu kvůli baráku, tak se asi radši rozvedu. Jako fakt. Doprošovat se v základních vecech.
Podle mého muze dost, jarních letnich nejvíc, číslo nevím, pac některé mám oblibene a nosim je furt a jiné byly třeba jednou na noze a na příležitost projít se čekají, podzimní a zimní 2 tenisky, 2 kozacky.
Ted jsem říkala, že bych potřebovala ještě nižší kozacky mám jen vysoké a jedny kremove. Muže odpověď máš málo bot?
Ja mam 2 kabaty a asi 6 bund na zimu podzimni nepocitam, a bot tezko rict mam 4 pary co stridam na zimu jako bezne, tenisek a podobnejch podzimnich bot mam tak 5 paru a letni ted nevim ale je jich dost, a pak mam tak 6 paru bot typu lodicky na plesy a tak… rada obleceni stridam podle nalady, podle toho jak moc je zima a podobne, mit jednu bundu na celou zimu tak to. nedavam kolikrat se mi stane ze na me malej venku neco otre, stejne tak s botama ![]()
Tak jsem se šla podívat, na zima podzim mám asi osmery boty. Bundy nevím, asi 4 a dva kabáty. Dítě má na zimu boty troje a teplé holínky, bundy tři. Muž nevím, ale víc jak jedny jo.
Ja mam bot tak třicet, na zimu dva kabaty, dve různe bundy a kozisek, na jaro mam kabatu jeste vic, k tomu kozene bundy apod.Ten tvůj počet bot ma me 2,5 lete dite, akorat teda na jaro a leto jich mívá obvykle jeste vic.Bund ma asi sest
ale ne jen zimních, jsou to bundy zima plus jaro/podzim. No, snad nasetrite.
Ach ne, už zas?
tak snad tahle neskončí psychickým traumatem zase ![]()
Nicméně k otázce - mám necelých 30 párů bot na celý rok. Bund, jednu zimní sportovní už 2 roky, 1 zimní kabát už tak 4 roky, 2 kabáty podzimní (5 - 6 let), jednu bundu podzimní (taky těch 5 - 6 let), zimní vesta (cca 7 let). Letní bundičky a kabáty počítat nebudu, těch bude celkového počtu asi podobně, většina z nich bude mít tak mezi 5 - 10 lety. Bundy ale kupuju podle toho, jak je potřebuju, většinou mi ale vydrží docela dlouho. Na druhou stranu to nestavím proti domku - šetřit se musí, ale ne až tak moc, že bychom si nesměli nic koupit.
Jedny na zimu, jedny jaro, podzim a jedny boty na leto…takze troje boty a jedna bunda…
2 bundy, 1 kabát. Nedokážu si představit mít jen jednu, co děláš, když si ji zašpiníš? Zimní boty mám patery. Jinak mám párů bot kolem 30, hrozně ráda nakupuju lodičky ![]()