Kolik párů bot vlastníte?

360
30.11.16 18:45

Kolik paru bot vlastnite?

Kolik mate paru bot na zimu a na.jaro atd..?
A bund?
Ja mam jedny na zimu, 3 na leto, 2 boty na jaro a podzim.
Bundu na zimu 1 a to uz 3 roky tu stejnou.Jsem skromna a manzel by ani vice netoleroval, setrime na domek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7332
30.11.16 18:47
@Anonymní píše:
Kolik mate paru bot na zimu a na.jaro atd..?
A bund?
Ja mam jedny na zimu, 3 na leto, 2 boty na jaro a podzim.
Bundu na zimu 1 a to uz 3 roky tu stejnou.Jsem skromna a manzel by ani vice netoleroval, setrime na domek…

a to chceš pochvalu? nebo nechápu tvůj příspěvek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27665
30.11.16 18:50

:lol: tak o máš proti mě bot spoustu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12231
@Nina Filipi píše:
a to chceš pochvalu? nebo nechápu tvůj příspěvek :D
:mrgreen: :mrgreen: to asi ani ona ne..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465

V tomhle období momentálně střídám 5 párů bot, 3 kabáty a 4 bundy. Mít jednu bundu nebo boty si nedovedu představit, oblečení taky nenosím každý den stejné, takže je logické, že se mi to nemůže hodit ke všemu.
Jinak taky nechápu smysl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
30.11.16 18:52

No nějak extrémně ne, ale asi víc než ty, vuli tomu, že budu mít jednu bundu na barak fakt neušetříme :mrgreen: a kdyby mi manžel řekl, že si nesmím koupit víc než jednu bundu kvůli baráku, tak se asi radši rozvedu. Jako fakt. Doprošovat se v základních vecech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
30.11.16 18:54

Nevím. Moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.11.16 18:54

Podle mého muze dost, jarních letnich nejvíc, číslo nevím, pac některé mám oblibene a nosim je furt a jiné byly třeba jednou na noze a na příležitost projít se čekají, podzimní a zimní 2 tenisky, 2 kozacky.
Ted jsem říkala, že bych potřebovala ještě nižší kozacky mám jen vysoké a jedny kremove. Muže odpověď máš málo bot?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
30.11.16 18:58

Ja mam 2 kabaty a asi 6 bund na zimu podzimni nepocitam, a bot tezko rict mam 4 pary co stridam na zimu jako bezne, tenisek a podobnejch podzimnich bot mam tak 5 paru a letni ted nevim ale je jich dost, a pak mam tak 6 paru bot typu lodicky na plesy a tak… rada obleceni stridam podle nalady, podle toho jak moc je zima a podobne, mit jednu bundu na celou zimu tak to. nedavam kolikrat se mi stane ze na me malej venku neco otre, stejne tak s botama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
30.11.16 18:59

Tak jsem se šla podívat, na zima podzim mám asi osmery boty. Bundy nevím, asi 4 a dva kabáty. Dítě má na zimu boty troje a teplé holínky, bundy tři. Muž nevím, ale víc jak jedny jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
30.11.16 19:02

Ja mam bot tak třicet, na zimu dva kabaty, dve různe bundy a kozisek, na jaro mam kabatu jeste vic, k tomu kozene bundy apod.Ten tvůj počet bot ma me 2,5 lete dite, akorat teda na jaro a leto jich mívá obvykle jeste vic.Bund ma asi sest :lol: ale ne jen zimních, jsou to bundy zima plus jaro/podzim. No, snad nasetrite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
30.11.16 19:03

Na celý rok mám čtyři páry bot. Mám dva kabáty. A?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31738
30.11.16 19:04

Ach ne, už zas? :mrgreen: tak snad tahle neskončí psychickým traumatem zase :hug:
Nicméně k otázce - mám necelých 30 párů bot na celý rok. Bund, jednu zimní sportovní už 2 roky, 1 zimní kabát už tak 4 roky, 2 kabáty podzimní (5 - 6 let), jednu bundu podzimní (taky těch 5 - 6 let), zimní vesta (cca 7 let). Letní bundičky a kabáty počítat nebudu, těch bude celkového počtu asi podobně, většina z nich bude mít tak mezi 5 - 10 lety. Bundy ale kupuju podle toho, jak je potřebuju, většinou mi ale vydrží docela dlouho. Na druhou stranu to nestavím proti domku - šetřit se musí, ale ne až tak moc, že bychom si nesměli nic koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
30.11.16 19:06

Jedny na zimu, jedny jaro, podzim a jedny boty na leto…takze troje boty a jedna bunda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
30.11.16 19:07

2 bundy, 1 kabát. Nedokážu si představit mít jen jednu, co děláš, když si ji zašpiníš? Zimní boty mám patery. Jinak mám párů bot kolem 30, hrozně ráda nakupuju lodičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová