Krabice od bot

265
29.11.16 19:51

Krabice od bot

Ahoj všichni :)

Zaujal mne projekt Krabice od bot.http://www.krabiceodbot.cz/
Znáte? Zapojujete se?

Ráda bych nějakou inspiraci, co do krabice dát. Sice mám doma syna (téměř dva roky), tak budu dělat pro takhle malé dítě, ale píšou, že je nedostatek dárků pro starší děti, tak bych vytvořila i pro starší, ale co tak klukům 13-14? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1049
29.11.16 20:12

Ahoj, ano, zapojuju se, uz třetí rok a super..vzdy davam něco pro zábavu, něco na sebe, kosmetiku, něco dobrého na zub..proste aby to bylo pestré..a většinou si beru starší, prave proto ze balicku pro ne je málo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
29.11.16 20:19

Holky kde a jak se to odevzdava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
29.11.16 20:27

Koukni na ten web, jsou tam sberna místa, většinou je to Diakonie, da se to poslat i poštou, ale to zkušenost nemam.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
29.11.16 20:28

Na těch stránkách je seznam sběrných míst. U nás je super, že to mám cca 15 km :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
29.11.16 20:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
29.11.16 20:39

Jo dikyyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
2.12.18 07:02

Projekt krabice od bot

Milé maminky, potřebovala bych poradit co dát do krabice pro kluka. Mám 2,5 letou dcerku, takže krabice pro malou holčičku bude bez problému, ale chtěla bych ještě jednu pro kluka, těch je prý nedostatek. Napadlo mě koupit hru Dobble - Star Wars a nějakou knížku např. Deník poseroutky. Vím, že je to oblíbené, ale nevím pro jakou věkovou kategorii to je a ještě co k tomu přidat? Můžete mi prosím poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
2.12.18 07:42

Kolik klukovi ma byt let? Dala bych jeste pekny obleceni, mikcu, vonavku Adidas, Nike…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
2.12.18 07:45

To právě nevim :) chtěla jsem poradit pro jaký věk je ta hra a knížka co jsem vybrala a co ještě k tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
2.12.18 07:46

Já se ve věcích pro kluka vůbec neorientuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.18 07:55

Hra nevím, ale knížku nám čtou ve škole děti cca od 3. třídy do 7.

• Citovat
  • Upravit
35326
2.12.18 09:26

Denik poseroutky cte moje dcera ve ctvrte tride, ctou to vsichni. Starsi dcera to mela stejne, ted je ji ctrnact a cte spis uz veci, ktere ji zajimaji ( co se tykaji jejich konicku), vlastne uz pro dospele. Koupila bych spis nejakou encyklopedii, ne detskou. Dobble uz u nas taky moc nefrci, ale je to pekna hra s jednoduchymi pravidly, i pro dospele, takze proc ne.
Ale jinak :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
2.12.18 09:29

@Agnees hra je postřehová, dle mě bez věkového omezení. Na knížku jsem se ptala zrovna nedávno knihovnice. Prý tak kolem deseti let. Takže bych to viděla na věk 9-11 let.
K sobě by to urcitě šlo a věřím, že to potěší. K tomu třeba menší lego, nebo ponožky/trenýrky s nějakým licenčním obrázkem ( např. ten Star wars, Simpsonovi, Emoji aj.) Na voňavky mi to přijde brzy u tohoto věku. Osobně bych zašla do hračkářství a poptala se prodavaček ;) pak doplň pár sladkostí a je vymalováno.
Ještě mě napadla třeba sportovní láhev/hrnek s obrázkem apod.

My se taky letos zúčastnili Krabice, ale pro seniory. Pro dítě se chystáme něco koupit v akci Strom splněných přání. Tam se kupují konkrétní věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
2.12.18 20:54

Holky, všem moc děkuji za odpovědi :) Přikoupím k tomu ještě něco se Star Wars a sladkosti a napíšu pro kluka 10 let. Snad se to bude libit. Ještě jednou díky a hezký advent :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová