Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak to máš celkem za hubičku. Když odečteš hypotéku, platíš jen 4 tisíce. To se ti zdá moc? Za byt 2+1 ve městě do 10000 obyvatel jsme platili 6 tisíc před 10 lety.
Praha 2+kk, hypo 11600 + poplatky 3000. Internet/TV/telefon ruzne dle toho jak prijde faktura, ale tak max do 1000 Kc to bývá. Jinak predtým jsem mela spolubydlení v 4+kk kde jsme bydleli ve 3ch a tam se platilo 7 000 mesicne vč. poplatků na osobu/pokoj.
Pokud ti tvoje prijde moc, tak zkus zapracovat na tech castech co lze ovlivnit - energie, TV, internet - neni na skodu si obcas zavolat a poptat se jestli by nedali lepsi nabidku. Nam takhle zlevnili internet a zaroven dali lepsi pripojeni, a stacilo se jen poptat ![]()
Příspěvek upraven 04.05.19 v 14:09
Taky se mi to nezdá moc. My za 3+1, 3 osoby přes 13 000kc a ještě si libujeme jak sme sehnali levně ![]()
Mensi mesto v severnich Čechách, cca 15tis obyvatel, byt 3kk v novostavbe, 6.200 najem, 3tis energie.
1+1 se vším všudy cca nějakých 11t. Mně se to zdá hodně, ale jsem škrt. Brno
A to jste si mysleli, že když koupíte být, tak za vás vodu, teplo a zbytek bude platit banka, nebo co
? Jinak nechápu ten údiv. V ČR mám byt a se vším všudy za 2+1 poplatky 8000Kč. Z toho je hypotéka něco málo přes 3000Kč
Byt 4kk, krajské město - hypo 12,5tis, energie a poplatky cca 5tis. Přijde mi to akorát, hypo na 30 let, mohlo by se platit i min, ale ať je to co nejdříve za námi..
@Aduš8 To ne, ale čekala jsem, že když jsme jen dva, že ty poplatky nebudou tolik no ![]()
@Anonymní píše:
@Aduš8 To ne, ale čekala jsem, že když jsme jen dva, že ty poplatky nebudou tolik no
Tak u těch poplatku (energii) záleží kolik toho spotřebujete, jaký máte tarif, od koho co odebíráte apod ![]()
@Anonymní píše:
@Aduš8 To ne, ale čekala jsem, že když jsme jen dva, že ty poplatky nebudou tolik no
Ono je fajn například zjistit si, v jaký časy máte elektriku an nízkej tarif a snažit se pouštět pračku, myčku sušičku,… v tyto hodiny. Ono se to nezdá, ale během toho roku to ušetří minimálně pár stovek.
@Anonymní píše:
Realita je někdy hořká, no…
Ahoj, bydlíme ve městě cca 20 tis obyvatel a koupili jsme tu byt 3+kk. Překvapilo mě, kolik platíme celkem za měsíc
Hypo (8 500) + energie, internet, tv a poplatek společenství dělá celkem 12 500 měsíčně! Mě se to zdá hrozně moc
Kolik platíte vy za měsíc?
Anonym - finanční situace.