Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravim maminky, prosím kolik zhruba platíte nájem a inkaso za 2+1? Budu bydlet s dcerou 8 let. Děkuji.
Záleží kde..ty ceny se pohybujou dost různě..ve větších městech za 2+1 je třeba celkově já nevim 10 tisíc, u nás v menšim městě je 2+1 celkově se všim všudy za 4800 ![]()
My teda bydlíme ve vlastním a platíme necelé 4 tis. a to jsem do toho započítala opravdu úplně vše. Teda kromě internetu a mobilu. Za 2 dospělé a dítě (teď už sice 4, ale od narození mimča ještě nebylo vyúčotání, tak nevím, jak to narostlo).
Taky bydlíme ve svém, a do těch 5 tis. se určitě vejdeme. Ale jsme na malém městě. Opravdu záleží v jaké lokalitě a zda vesnice, malé město nebo velké ![]()
Podnájem, město - 25 tis. obyvatel, se vším všudy necelých 9000,–
2500,– obecní byt, malé město (do 10 000). 60m2
zbytek taky tak, kolem těch pěti komplet
Anonymne, protoze nemusim vsude zverejnovat sve prijmy.
Najemnikum ve 2+1, 50 m2, sedmitisicove mesto kousek od Prahy uctuju 7500 najem a 3500 energie (ctyri dospeli), z tech 7500 pak 2000 platim do fonfu oprav apod.
Takze najemnici mi plati se vsim vsudy 11, mne z toho zbyde 5,5, pred zdanenim.
Budem v pronájmu je to malé městečko ani ne 3tis. obyvatel a plocha 52m čtver. ještě jsem s paní neprobírala cenu, ale předběžně jsme domluvené.
Praha - kousek od centa, 13 000. Byt s majitelem. Ze začátku jsme platili 6.000,– podobu tří let nám to zvedl na těch 13., tak snad už zvyšovat nebude, ale zvažujeme o hypo na domeček za Prahu, než dávat tolik jemu.
L.