Kolik polívky???

319
14.9.05 14:39

Kolik polívky???

Ahoj holky,
mám trochu hloupou otázečku a mně jako zkušené mamině 8) by mělo být všechno jasné.Ale holt co nemám v hlavě, musím zjistit na emimi.Nějak se mi to vykouřilo z paměti.
Kolik tak polívčičky sní Vaše děťátka?My jsme začali minulý týden s příkrmem(mrkev,brambor),takže polední dávku kojení se snažím nahradit.Jenže naše princezna po spapání 120ml polívčičky vyžaduje ještě mlíčko a pak si spokojeně blinká.Tak nevím jestli dát víc polívky nebo dát zapít jen čajíkem?
Jak to děláte Vy?
Díky moc za odpovědi,
zkušená nezkušená mamina Lenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
725
14.9.05 14:57

Ahoj Leni,

jestli zbaští 120 ml, tak už moc hladová být nemůže (si aspoň myslím, tedy :). Možná se jen nechce vzdát toho mlíčka, prostě jí chutná, a tak si dopřeje a pak blindí. Zkus ten čajík, toho si dá jen na žízeň, a doufej, že nebude vyžadovat mlíčko.

Má paměť už je taky notně děravá, dceři jsou 3, tak mě ber s rezervou :), ale 120 ml je malá přesnídávková sklenička, což mi pro začátek připadne celkem dost.

Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
14.9.05 14:58

Ahoj, kdyz je u nas polivka (kupovana), sni cca 150ml, caj ji dam az tak za 2h (nekojim) a neblinka. V tvem pripade bych skusila po polivce nekojit ani „necajit“ a kdyz uz tak treba az za h. Pokud ma mimi chut na vice polivky asi bych klido tech cca 30ml pridala. Sany+mimi 7m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí