Kolik si vydělá messenger?

3140
6.9.11 09:38

kolik si vydělá messenger?

Ahoj,
chtěla bych se zeptat jestli byste mi někdo nenapsal, kolik si tak může (zhruba) vydělat messenger, co jezdí po Praze na kole?
Manžel uvažuje, že by vyměnil sedavé zaměstnání v kanceláři za něco dobrodružnějšího:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1580
6.9.11 09:54

Kamarád má kolem 30ti hrubého, ale musí se hodně ohánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
6.9.11 10:14

brácha měl 25-30 hrub. ale je to rasovina, zvlášť v zimě.
Podle mě je lepší mít malou dodávku a s tím dělat kurýra, je tam potom možnost si přivydělat i bokem mimo firmu při různých stěhováních a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
6.9.11 10:26

Tak ono ho láká právě to sportování, což by v dodávce odpadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
6.9.11 10:34

no nevim, taky mám sedavé zaměstnání a něco víc akčního by se mi líbilo ale do mesíka bych nešel. To raději na kolo po práci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
6.9.11 10:34

no nevim, taky mám sedavé zaměstnání a něco víc akčního by se mi líbilo ale do mesíka bych nešel. To raději na kolo po práci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
6.9.11 11:05

proč? Kvůli provozu? Já mu to teda moc nevymlouvám…ačkoliv také nechápu, proč se 10 let připravoval na své současné povolání, když chce ve finále jezdit na kole. Ale láká ho, že mesíci prý najezdí za rok tak 150 tis. kilometrů, což po práci nenajezdíš nikdy (pokud nemáš padla ve tři:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
6.9.11 11:10

Jednak kvůli provozu, někteří řidiči jsou opravdu omezenci. Přítel je cyklista a nejednou skončil střetem s autem. A takhle v létě se to říká dobře, bude to super, protáhnu se na kole. Ale v zimě trajdat na kole asi není zrovna příjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
7.9.11 18:43

je to honička, sice najede spoustu kilometrů ale v provozu, smradu, za každého počasí…
lepší najet třetinu, ale v lese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
8.9.11 11:34

Ahoj,
tak ja teda nevim, ale jezdit po prazskych ulicich na kole je podle me o zivot. Navic jsem mela pocit, ze na kolech to delaji hlavne studentici.
A ke vsemu kazdej mesik smrdi :oops: (chapu, poti se, ale je to neprijemny…). ble…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat