Bachař nebo policajt?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
bachař nebo policajt????
je někdo blíže sazvěcený? co je lepší povolání?
podle mého okolí - bachař - nejlepší způsob jak se zničit - většina začně chlastat, nebo bít manželku, děti… vygumovaný mozek se dřív nebo později z většiny bachařů stane… je někdo téhož názoru???
a co třeba řadový policista, pochůzkář nebo jak se jim říká - zase podle mého okolí, příšerná práce - jsou voláni hlavně do hospod, k výtržnostem, na demonstrace atd. takže to vede k trvalé invaliditě - po úderu dlažební kostky do hlavy…
je něco pozitivního i na těchto zaměstnáních?
ptám se, protože se v mém blízkém okolí někdo rozhoduje, kam jít…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Bachaře neznám žádnýho.
Pár známých (blízkých i neblízkých) jsou policajti. Co k tomu říct. Každý povolání má svý. Kdyby nebyli takoví jací jsou, dělat by to nemohli, no. ![]()
A co se týče rizika …
i tady lze asi říct jen to, že i jiné profese si taky berou „to své“ … (co třeba revizoři v MHD???)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pozitivního na tom je asi to, že to někdo dělat musí a je to státní služba. Jínak už nic. Já bych drába dělat nechtěla a ani bych někoho takového nechtěla za partnera. K podobným povoláním řadím ještě žoldáky a revizory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znám jednoho bachaře a je kupodivu normální
a dělá to cca 20 let.
Policajt je podle mě nebezpečný povolání.
Pozitivní, většina policajtů vypadá v uniformě dobře ![]()
Co justiční stráž? riziko minimální a taky jim to sluší
vím že finančně to bylo asi tak na stejno jako státní policajt, ale před asi 5 lety, nevím jak teď.
- Citovat
- Upravit
Mám bachaře kamaráda…a měla jsem „čest“ zažít kalbu s jeho kolegama a už nikdy víc
přísahám Bohu větší hovada jsem nezažila a to i ve střízlivém stavu (jejich)…
Ale tak to asi nebude pravidlem…nebo nevím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jsem si vzpomněla na vojáky - hele, táta mý spolužačky, docela vysoká šarže, a doma podpantoflák a švadlenka! On ušil tý spolužačce maturitní šaty!
A spolužačku jsem od maturity neviděla, ale prý se vydala otcovýma stopama (do Vyškova na vojenskou školu … )
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
paráda
díky za odpovědi, vypadá to „nadějně“ … synovec vychází školu a v těsný blízkosti domova má věznici a kousek dál policejní stanici, tak se rozhoduje, kam se jít hlásit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bachař býval můj tatík a je normální, žádnej násilník. Policajty mam v rodině, ale aby dělali pěšáky, to ne. V dnešní době bych volila bachaře, poliši přicházej upa o všechno a po hodně letech praxe neberou ani toliko, co lidi ve fabrice.. takže můj názor bachař a nebát se, že jsou agresiv je jen pověra, pokud je člověk normální při nástupu, tak se nezmění..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dle mého to jsou předsudky.
jako třeba: doktoři spí se sestřičkama (manžel je lékař a s žádnou, stejně jako spousta jeho kamarádů doktorů, nic neměl…a ani nechce).
nebo můj kamarád dělá zřízence na záchytce. Dřív jsem si říkala, co to může být za lidi, když se jim tam chce každou noc trávit s agresivníma poblitýma ožralama…asi to budou stejní ožralci a magoři… ale on je normální a hodnej. vzal si ženskou s dítětem, mají další společné, opravují baráček…prostě prima kluk (akorát je velikej a silnej a na ty lidi tam má žaludek).
záleží na tom konkrétním člověku, zda ho to povolání bude bavit a zda ho bude dělat dobře.
A (ne)dělat nějaké povolání jen proto, že okolí si myslí nějaké obecné polopravdy je blbost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
martina.se - to právě máme docela blízkej případ, kdy se člověk uplně změnil - nastoupil do věznice, a šlo to s nim z kopce, přišel o rodinu, pak ho dokonce vyhodili, šel se léčit, ale manželka už ho prostě nepřijala zpátky, tak začal chlastat ještě víc… no jsou to pochopitelně příklady z mnoha, ale bohužel máme kolem (nebo v okolí známých) samý takový špatný zkušenosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Black… já s tím moc nesouhlasím, třeba to ,že mudři spí se sestřičkami ve mě vyvolalo úsměv - když někdo chce, tak si na to vyspání najde vždycky někoho
taková práce není tak stresující - možná jo, ale mě nepřijde, jako třeba být 24hodin zavřená s muklama někde, nebo na demonstraci pod palbou zfetovaných hovat… no těžko říct, právě, sbírám informace, je mi jasný, že to nebude všechno na jedno brdo, že jsou všichni zlý, ale bohužel jak píšu, v mém okolí to tak je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kazda tahle je sluzba je o necom jinom a neda se rict co je lepsi. SPis co komu vic vyhovuje. Ja bych k bacharum nemohla, ale slapat nekde chodnik taky ne. Jako policejni psovod jsem spokojena a nemenila bych a znam i psovody bachare a tam je to o necem jinem, hlavne teda vycvik ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj ,já mám tatku policajta,vypracoval se z dopraváka na kriminálku ,a opravdu je to práce pro silné nátury.pořád je člověk jednou nohou v kriminále .hlavně ti pochůzkáři .Vždyt oni nemají žádné extra pravomoce.Kolikrát už se stalo , že zasahovali a nakonec ještě oni měli problém .Jo taky se mezi nima najdou ti co toho vaužijí pro svuj prospěch .Ae to je všude,v každém povolání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ,já mám tatku policajta,vypracoval se z dopraváka na kriminálku ,a opravdu je to práce pro silné nátury.pořád je člověk jednou nohou v kriminále .hlavně ti pochůzkáři .Vždyt oni nemají žádné extra pravomoce.Kolikrát už se stalo , že zasahovali a nakonec ještě oni měli problém .Jo taky se mezi nima najdou ti co toho vaužijí pro svuj prospěch .Ae to je všude,v každém povolání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit