Bachař nebo policajt?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Anonymní píše:
kazda tahle je sluzba je o necom jinom a neda se rict co je lepsi. SPis co komu vic vyhovuje. Ja bych k bacharum nemohla, ale slapat nekde chodnik taky ne. Jako policejni psovod jsem spokojena a nemenila bych a znam i psovody bachare a tam je to o necem jinem, hlavne teda vycvik
bachař - psovod - to jsem také slyšela, že je to prý to nejlepší, co tam může člověk vykonávat, asi na tom něco bude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sthan - to jednou nohou v kriminále - to už jsem někde slyšela, že není vůbec problém být ze dne na den na druhé straně mříží ![]()
v tom povolání policista nevidím už zádné klady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jadviga píše:
Black… já s tím moc nesouhlasím, třeba to ,že mudři spí se sestřičkami ve mě vyvolalo úsměv - když někdo chce, tak si na to vyspání najde vždycky někohotaková práce není tak stresující - možná jo, ale mě nepřijde, jako třeba být 24hodin zavřená s muklama někde, nebo na demonstraci pod palbou zfetovaných hovat… no těžko říct, právě, sbírám informace, je mi jasný, že to nebude všechno na jedno brdo, že jsou všichni zlý, ale bohužel jak píšu, v mém okolí to tak je
no vidíš, zase předsudek - právě o tom mluvím.
manžel pracuje na neonatologické JIP. A věř, že dát dokupy třeba čerstvě narozený nedonošený dvojky, co váží dohromady kilo, je adrenalin jako prase.
a s těma sestrama, samozřejmě, kde je vůle, způsob se najde… ale nemyslím, že by po noci na JIP měl chuť ještě na nějakou (stejně unavenou) sestru…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já bych volila toho policajta - tam se dá tak nějak líp ( jasně že člověk musí máknout) stoupat a hlavně já nevím začít u pochůzkáře a pak směřovat několika směry…(kriminálka, podvody, špionáže..atd.)
Kdežto u toho bachaře moc možností není, já tomu nerozumím, ale tam jen pár možností jako třeba doprovázet zločince k soudu atp. nebo hlídat přímo na věznici či vazbě…nebo ještě něco víc?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám v době jak bývalýho policajta ta bývalýho bachaře. Oba jsou celkem v pohodě. Policajt je docela kalič, ale v rozumný míře. V tuhle chvíli dělá hlídače v jedný firmě. Není v bezpečnostní agentůře je zaměstnán přímo v té firmě. Do stejné firmy, ale na dělnickou profesi nastoupil i jeho syn. Po několika dnech odešel, protože se na něj všichni dívali jako kdyby ho tam tatínek schválně nastrčil aby hlídal jestli někdo nekrade. Bachař už je v důchodu. Vždycky byl ale v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jadvigo: práce doktora, že není stresující?
no možná nějakej obvoďák se nestresuje no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám v okolí spoustu policajtů.Takže už jsem něco slyšela.Nějaký šesnáctiletý fracek dělá bordel ve městě ,ti ho usměrní a druhý den usměrnuje otec nejlépe nějaké kápo je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja znam bachare jednoho a pripada mi, ze se naopak docela zklidnil. Ono to zalezi hodne na nature. Ten, co ho znam ja, tak ma za sebou hodne spatnou minulost a tak v roli bachare se hodne uklidnil a kdyz videl ty mukly, co tam jsou, co se vsechno muze stat, co lidi muzou udelat, tak ho to tak rozhodilo, ze se opravdu uklidil.
Takze za me bachar.
- Citovat
- Upravit
Black_Orchids píše:jadviga píše:no vidíš, zase předsudek - právě o tom mluvím.
Black… já s tím moc nesouhlasím, třeba to ,že mudři spí se sestřičkami ve mě vyvolalo úsměv - když někdo chce, tak si na to vyspání najde vždycky někohotaková práce není tak stresující - možná jo, ale mě nepřijde, jako třeba být 24hodin zavřená s muklama někde, nebo na demonstraci pod palbou zfetovaných hovat… no těžko říct, právě, sbírám informace, je mi jasný, že to nebude všechno na jedno brdo, že jsou všichni zlý, ale bohužel jak píšu, v mém okolí to tak je
manžel pracuje na neonatologické JIP. A věř, že dát dokupy třeba čerstvě narozený nedonošený dvojky, co váží dohromady kilo, je adrenalin jako prase.
a s těma sestrama, samozřejmě, kde je vůle, způsob se najde… ale nemyslím, že by po noci na JIP měl chuť ještě na nějakou (stejně unavenou) sestru…
to určitě je stres příšernej, ale pořád je to hezký povolání - jako novej život, piplání, a výsledek stojí za to (vím ,že ne vždy vše dopadne dobře)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží fakt asi na člověku jako takovém. Můj tatík to dělal cca 15 let a je zcela normální, ale znam i pár volů. Mě spíš u policajtů vadí malé prachy - nástupák 13 tis hrubého, a uplně mizerné pravomoce. Je to dost o hubu, pokud se dostane dál, tak ješt víc, už jsem zažila aji vyhrožování a pod, a jako za 20 tis nic moc. Ochrana neexistuje, pravomoce jsou čimdál menší.. takže asi tak..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RyBANA píše:
jadvigo: práce doktora, že není stresující?no možná nějakej obvoďák se nestresuje no…
to rozhodně je stresující povolání, když nepočítám ty obvoďáky teda
ale jak píšu, bejt zavřená někde s muklama… nevim no… tam nikoho zachraňovat nejde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
martina.se píše:
Záleží fakt asi na člověku jako takovém. Můj tatík to dělal cca 15 let a je zcela normální, ale znam i pár volů. Mě spíš u policajtů vadí malé prachy - nástupák 13 tis hrubého, a uplně mizerné pravomoce. Je to dost o hubu, pokud se dostane dál, tak ješt víc, už jsem zažila aji vyhrožování a pod, a jako za 20 tis nic moc. Ochrana neexistuje, pravomoce jsou čimdál menší.. takže asi tak..
13tisíc|???? to je teda pecka… no to je lepší jít do fabriky teda… tam těch 20 člověk získá taky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem za manžela vysloužilého bachaře, nikdy více
, psychopat - musel mít doma vše desinfikováno, přišel z práce hned začal uklízet i třeba 3 hodiny denně, spotřeba jeho úklidových prostředků byla neskutečná.
A ke všemu ještě pil ![]()
- Citovat
- Upravit
RyBANA píše:
Tak já bych volila toho policajta - tam se dá tak nějak líp ( jasně že člověk musí máknout) stoupat a hlavně já nevím začít u pochůzkáře a pak směřovat několika směry…(kriminálka, podvody, špionáže..atd.)Kdežto u toho bachaře moc možností není, já tomu nerozumím, ale tam jen pár možností jako třeba doprovázet zločince k soudu atp. nebo hlídat přímo na věznici či vazbě…nebo ještě něco víc?![]()
no, u bachaře asi moc stoupat nejde, leda pokles za druhou stranu mříží
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jadvigo,
tak já mám za manžela policistu, takže díky tomu tak trochu vidím ,dovnitř,. ale to tu rozebírat nebudu.
určitě záleží taky na tom, zda nastoupí ke státní PČR, nebo k měšťákům, na jakou pozici, do které třídy ho zařadí, zda bude mít směnnost, rizikový příplatek či ne atd…to bych si být jím zjistila..
bachaře neznám žádného…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit