Zkušenosti s extravydelky.cz alias pracovatdoma.webnode.cz
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
www.Extravydelky.cz
Zdravím všechny maminky.
Máte prosím některá zkušenost se serverem www.extravydelky.cz, resp. s http://pracovatdoma.webnode.cz/ (na tohle se to změní po zadání serveru)???
Měli jsme letáček ve schránce, adresa a info v ní působí na první pohled seriózně, ale…
Chtějí vyplnit formulář a pak zašlou zdarma info o práci…
Nevíte o jaké práce se jedná??
Neplatí se nic předem??
Dá se skutečně něco vydělat (není to systém „letadlo“)??
Díky za jakékoliv info a vaše zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Podvod,podvod a zase podvod.Vůbec bych nic nevyplnovala,ještě by zneužili tvé údaje.
- Citovat
- Upravit
Podvod! Včera se to řešilo tady na diskuzi. https://www.emimino.cz/…rankovani/2/ Je to na druhé stránce a používají i adresu cinnostdoma.cz
Ty se tam zaregistruješ a oni ti pošlou email s číslem bankovního účtu asi na 450,–, které musíš uhradit. Oni ti pak pošlou „startovací balíček“, kde jsou pouze informace jak vydělávat. Podle zákona je ilegální zprostředkovávat práci za úplatu.
Jo, také zneužívají emaily.
Příspěvek upraven 29.10.11 v 20:32
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak..už mě udivilo to, že kontaktní email končí na email.cz (to firmy mají vlastní) a ještě horší věc a to je ta, že si vytvořili stránky přes bezplatný server webnode. Seriózní firma má svoji doménu.
Takže pán a paní jedou ve velkým. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samořejmě je to „letadlo“ stačí zadat ve vyhledávači cinnostdoma.cz a najdete přes 50.000 nalezených odkazů ( obdobně i ty další stránky) princip napálil ses - můsíš napálit dalších 10, aby si byl na svém .
- Citovat
- Upravit
Podvod
Na těch jejich stránkách kde mají komentáře,že si našla práci na internetu a k důchodu si vydělává 15 tis..Tak já bez jejich pomocí si vydělávám na internetu 25 tis. a nemusím se u nich registrovat.A jak mají že to je Firma s 30 letou tradicí.Tak proč má na webnode.cz dělané stránky a neudělá si je na pořádným webu.Protože tyto stránky si můžete vytvořit zdarma na webnedu.cz.
- Citovat
- Upravit
Vydělávejte díky internetu
Jsem Plzeňák měla jsem to ve schránce www.extravydelky.cz,žádný telefon nic,má tady s tím někdo zkušenost???JJ "otevírají novou divizi Firma s 30l.tradicí???????
- Citovat
- Upravit
eva 88 píše:
Jsem Plzeňák měla jsem to ve schránce www.extravydelky.cz,žádný telefon nic,má tady s tím někdo zkušenost???JJ "otevírají novou divizi Firma s 30l.tradicí???????
Je to podvod. Navíc je to web dělaný na webnode, který si může zadarmo udělat každý. Seriózní firma ma profesionální weby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit