Kolik si vydělá servírka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kolik si vydělá servírka?
Ahoj holky.. tak nějak by mě zajímalo, vy které děláte servírky, kolik si vyděláte hruba měsíčně i s dýškama.. ![]()
O prázdninách jsem dělala v jedné hotelové restauraci v průmyslovéma reálu, kousek od Německa, kde bylo zhruba max. 40/50 obědů deně a na pívo se tam střídala stejná klientela už víc než 10 let… tak čistýho jsem měla 4 200/týdně (dělala jsem jen 14dnů v měsíci) a na dýškách jsem měla cca 2 000 týdně (když jsem nepila džusy z lednice)..
No a teď jsem byla na pohovoru v jedné pražské restauraci na Praze 4, žádný centrum Prahy nic, obědů kolem 150/200 a odpoledne max. 10/20 lidí
a čistý plat byl 11 000,– měsíčně za 12 dnů odpracovaných + holky co tam byli za barem říkali, že kolem 8 000 až 10 000 si na dýškách v pohodě udělají..
Co vy, jak jste na tom???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
11 tisíc za 12 dní to je slušné. Kamrádka bere na okraji Ostravy 50kc na hodinu + dýška, většinou jí to hodí 3-5 tisíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eTeryna v Pze to půjde, ale na menších městech a pod je to celkem směšný.. Kámoška má minimální mzdu plus dýška, víc jak 4 tis navíc jí to měsíčně nedá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sestra dělá servírku v pizzerii na sídlišti. Šichty má krátký/dlouhý od 11h do 23h. Má 15 tis čistého a na dýškách dá taky těch 10-15 tis. Pod 25 čistýho ale nikdy nejde. Jo a je to Praha
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eTeryna píše:
Ahoj holky.. tak nějak by mě zajímalo, vy které děláte servírky, kolik si vyděláte hruba měsíčně i s dýškama..![]()
O prázdninách jsem dělala v jedné hotelové restauraci v průmyslovéma reálu, kousek od Německa, kde bylo zhruba max. 40/50 obědů deně a na pívo se tam střídala stejná klientela už víc než 10 let… tak čistýho jsem měla 4 200/týdně (dělala jsem jen 14dnů v měsíci) a na dýškách jsem měla cca 2 000 týdně (když jsem nepila džusy z lednice)..
No a teď jsem byla na pohovoru v jedné pražské restauraci na Praze 4, žádný centrum Prahy nic, obědů kolem 150/200 a odpoledne max. 10/20 lidí
Co vy, jak jste na tom???a čistý plat byl 11 000,– měsíčně za 12 dnů odpracovaných + holky co tam byli za barem říkali, že kolem 8 000 až 10 000 si na dýškách v pohodě udělají..
kamarádka dělá v centru Prahy a má i s dýškama 30 - 40 (dle sezony)tisíc měsíčně a dělá kr/dl cca 15 dní v měsíci, ale přiznáno má asi 15 000,– ale je fakt, že už tam zase chtějí někoho na vyšším levlu vystupování, jazyky, flambuje před hosty, vykoštuje před nima ryby, takže i tyto znalosti, ono záleží kde, předtím byla kousek od centra též a říkala, že měla kolem 25 tis. s dýškama a když začínala, to byla nějaká hospoda česká a tam měla se vším všudy kolem 14 - 16 tisíc. Vím to, brala mě na brigády, když jsme byla na vejšce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Známá si v Ostravě vydělá přes 20000,–. Oficiální plat má minimální, neoficiálně ji šéf dáva zhruba 17000,– a zbytek má na dýškách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zalezi jak mas tvrde lokty a jak si pridrzla…
co slysim za historky od znamych, tak takovych 10tis jim hodi mesicne dyska plus to, ze bokem bez uctenek delaji kafe a berou si to do kapsy a podobne specialitky. o odnaseni jidla a piti ani nemluvim… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@baracudas píše:
Známá si v Ostravě vydělá přes 20000,–. Oficiální plat má minimální, neoficiálně ji šéf dáva zhruba 17000,– a zbytek má na dýškách.
jo, slysim to stejne od vsech - minimalni mzda, cisteho na ruku dvakrat tolik, plus dyska. a protoze ma minimalni prijem, tak jeste hura pro prispevek na bydleni atd. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali Přesně
Jen je to strašně krátkozraké. Co se týče nemocenské například…tu vypočítají z oficiálního příjmu, takže pokud se něco pos*re (což ji nepřeju), tak dostane s bídou pětku a půjde
Ty státní příspěvky…je to tak prostě nastavené, nelíbí se mi to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem pracovala na motorestu..v sezonu silena litacka, ale dyska staly potom za to..plat 12cisteho, kratky, dlouhy tyden a ty dyska byly za mesic v hodnote skoro vyplaty, jak kdy, ale 10-12 tis. na dyskach, ale to stejne mel i muj kolega..takze mesicne na dyskach jsme meli treba 20-25 tis.
pak jsem pracovala jinde a tam moc lidi nechodili a na dyskach mesicne cca 3-4 tis. zalezi, jak kde..je tam hodne faktoru..ale plat psany minimalni, vetsinou prace na brigadnickou smlouvu atd. uz bych to nedelala, obdivuju lidi, ktere to bavi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolem 25-30cistyho. Ale delala jsem v baru. Krom dysek jsem mela vse psane na papire.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit