Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, mam dotaz - kolik u vás stojí Infanrix hexa??? Tady 6800,–, respektive, to mi tvrdí doktorka, nechce se mi ani domyslet, že se na nás - na miminku chce nějak obohatit.
Radka
Jo a říkala, že akce 2+1 už není
Ahoj
Myslím, že tady jedna stojí 1.500,– Kč, ale ona byla do začátku října nějaká akce na tyto vakcíny a jedna byla zdarma a asi byli levnější. Nevím, jak teď. A nám doktorka na to napsala recept a řekla, ať si obvoláme lékárny, že to můžou mít různě drahý a lékárnu, kde to měli nejlevnější, tak nám ji doporučila. Takže jsme zašli s receptem do lékárny, jednu zakoupili a druhou máme v lékárně uchovanou a jednu máme schovanou u doktorky, protože to je ta jedna zdarma a tu jí přivezla dealerka.
Jo, to má pravdu, že akce 2+1 zdarma už není, myslím, že byla do začátku října.
Ahoj,
nám dr říkala, že 1 dávka stojí 1530 kč, tzn. celkem bez akce 4590 Kč. my jsme ty peníze raději „invetovali do plavání“ a udělali jsme dobře. Žádné potíže po očkování nebyly a plavání si užíváme.
Míša
Jo a ještě jsem chtěla říct, že jsme měli při první zvýšenou teplotku, nožku měl teplejší a bolela ho, ale odeznělo to za 1 den - ale dalo se to, aspoň jsem dítko trochu ušetřila. Tak by mě zajímalo, jak by malý reagoval na tu normální. Uvidíme, jak bude reagovat na tu druhou.
Oluška a Martínek 20týdnů
Ahoj,
tak nevím, jak je to s tou akcí 2+1 zdarma. Mě naše Dr. říkala, že je do konce roku. Malá bude očkovaná hned na začátku příštího roku, takže nám Dr. vakcínu objednala, abychom o tu dávku zdarma nepřišli. Jedna dávka nás bude stát 1480,– Kč, takže celé nás to vyjde na necelé 3 tisíce.
Věrka
VeraK píše:
Ahoj,
tak nevím, jak je to s tou akcí 2+1 zdarma. Mě naše Dr. říkala, že je do konce roku. Malá bude očkovaná hned na začátku příštího roku, takže nám Dr. vakcínu objednala, abychom o tu dávku zdarma nepřišli. Jedna dávka nás bude stát 1480,– Kč, takže celé nás to vyjde na necelé 3 tisíce.
Věrka
No nevím, my jsme z Plzně, akcínu +1 zdarma nám doktorka objednala dřív, protože říkala, že by to byla škoda o ní přijít, a říkala e to trvá do začátku října, mslím, nebo dřív. První jsme dostali v říjnu a akce už byla skončená, tak teď fakt nevím.
Jinak jsem slyšela, že by snad příští rok měly být tyto vakcíny zdarma, ale to nebvím jistě.
Ahoj, my jsme platili za jednu injekci 1800,–, zaplatili jsme dve, treti jsme meli zdarma a od OZP jsme dostali proplaceno 1200,–, ktere jsem dostala v ramci Kreditniho systemu - jde to prevest na dite a pouzit mimo jine prave na hexavakcinu.
Jeste budeme muset zaplatit jednu davku, ale to myslim az v 18 mesicich.
Radulko,a kolik aplikaci mela na mysli doktorka?-nemyslela ctyri vcetne ty v 18 mesicich?Bubo
Ahojky,
my jsme platili za jednu vakcínu 1530,– Kč, třetí jsme dostali zdarma (objednala mi to přímo doktorka asi přes nějakou dealerku) a bylo mi řečeno že jsem byla poslední kdo tu třetí zdarma dostal že teď už budou muset hradit všechny tři dávky.
Radulko,
také si říkám, že těch 6800 (1700 za jednu)bude asi celková cena za všechna očkovánání, jsou tuším 4 .....
Lila
ahoj holky, jedna tu stojí 1800,–… tu cenu mi spocetla asi doktorka od oka…
Jinak hrazena pojistovnou pry urcite nebude!
R.
Ahoj,my jsme za jednu dávku platili 1500 kč ![]()
Doktorka nám řekla,že druhou si platíme taky my ,třetí platí firma a čtvrtou už možná stát
Ale to není zaručené.Jedná se o tom,že by touhle vakcínou byli očkováni bezplatně všichni.Zatím se takhle používá v Německu,Rakousku a Itálii.
Ahojky,
je to tak, že jsou celkem 4 injekce, ale z toho 3 se aplikují, když je mimi malé a ta jedna až v těch 18 měsících (tudíž asi není rozumné ji kupovat takhle dopředu).
Jinak VŽDY je jedna od dealera ZDARMA a 2 si kupuješ… Ceny se pohybují od 1500,– do 1800,– Kč.
My jsme kupovali naše 2 dávky asi před měsícem a půl v Brně a stály 2× 1500,– Kč.
A skutečně by od příštího roku měly tyto vakcíny hradit pojišťovny, i když co je v tomhle státě jisté, že…?
![]()
Ta cena určitě bude za 4 očkování.
Jinak nám doktor říkal, že od příštího roku bude stát platit Hexavac, ale pak se to používání hexavacu pozastavilo, takže logicky pokud měl stát platit hexavac a ten se nesmí, tak by měl platit ten infranrix hexa. Jsem zvědavá, jestli bude…aspoň jednu dávku bychom ušetřili
GaB
Ahoj všem,
právě jsme absolvovali 3. vakcínu. Tu jsme měli zdarma, ale za předchozí dvě jsem platila 1700Kč (Praha Barrandov). První očkování jsme měli absolvovat koncem května a mělo být ještě za 1500Kč, ale malý byl nemocný a o 2 měsíce později již byla dávka o ty 2 stovky dražší. Malý neměl vůbec žádnou reakci, nebyl ani podrážděný. Dokonce si ani nevšiml, že ho paní doktorka píchla.
Ahoj Jitka a Matýsek (7měsíců)