Kojenecká voda - kterou?

219
26.10.05 12:12

Kojenecká voda - kterou?

ahojte,

prosím o radu, ktera voda normalne dostupna v supermarketech je vhodna jako kojenecka.
Moc bych uvitala, kdybyste mi napsaly svoje rady a zkusenosti.
 Dekuji

Jasmine + Filipek 3 mesíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2221
26.10.05 12:26

Ahoj
My používáme kojeneckou vodu Fromin nebo kojeneckou vodu Baby Wellness - ta je ošetřena UV zářením. Prodávají jí v Albertu. Jinak jsme kojeneckou vodu hledali v Delvitě, Tescu a Careffouru a tam ji neměli. Ještě jsem slyšela, že je vhodná voda pro kojence Dobrá Voda (musí být bez bublinek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
26.10.05 12:27

Ahoj, treba Aquila, jinak Dr. mi rikala ze drive byla vhodna i Dobra voda, ktera uz ted neni, ale neni proto ze ma o naky setinky vic fluoru a nez mi pro malou predepsala fluor tak se me na to prave ptala jakou vodu davam protoze kdybych davala Dobrou vodu tak by pry ani ten fluor uz nemusela uzivat. Ted ji obcas koupim a predepsany fluor(ma se davat 1×/denne) davam 3×/tydne. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
26.10.05 12:29

ahoj,
my používáme od začátku Tomu Naturu, je na ní napsáno, že je vhodná pro přípravu kojenecké stravy. Zatím jsme ji vždycky, když bylo potřeba, koupili v Delvitě, Hypernově… Ale je teda fakt, že buď jim nějak začalo váznout zásobování, nebo začal zvýšený odběr, poslední dobou jí mají mnohem menší zásoby…

Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.10.05 12:32

My pouzivame vodu v 5 litrovych barelech Horsky Pramen. Jednak je kojenecka a pak mi vyhovuje i baleni, protoze porad neseslapavam prazdne lahve. I cenove vyjde levneji nez balik vod. A v neposledni rade firma patri nasim vzdalenym pribuznym, tak je timto trosicku podporime.
Vim, ze se firma i jednu dobu soudila s nakym dovedu, kterej si okopiroval jejich etikety. Ten soud vyhrali.

• Citovat
  • Upravit
1180
26.10.05 19:42

Ahoj, na toto téma tu bylo už více diskuzí. Asi také proto, že je celkem problém sehnat kojeneckou vodu. Jako kojenecká voda je u nás atestovaná Baby Wellness a Horský pramen. My používáme Horský pramen (kupujeme ho v Globusu) - je mi sympatický také proto, že je z Jeseníků a tam se oženil můj bratr :wink: … jinak také když není Horský pramen, kupujeme Aqua Bellu, což je pramenitá voda vhodná pro přípravu kojenecké stravy. Tu mají v Carrefouru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
26.10.05 20:52

Ahojky, my máme doma tu Baby Wellnes, ale jakmile jí malé dám, tak má celý den průjem. :(
Jinak Toma Natura je dobrá. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7553
26.10.05 22:13

Ahojky,
my používáme Aquilu, kterou převařuju. Fromin se převařovat nemusí, ale ten neprodávají tam, kde nakupujem. Taky je dobrá AquaBella a Horský pramen. Po ničem žádnej probém malej neměl:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
7.4.12 16:28

Ahoj holky, poraďte, kterou používáte kojeneckou vodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
7.4.12 16:36

zadnou :pankac: mame filtracni konvici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
7.4.12 16:37

A to stačí? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.4.12 16:40

Malý je pět měsíců, kojeneckou vodu máme Horský pramen - kupovaný v Intersparu ale dávám jí ho jen na napití (stejně jí to z žádný flašky zatím nejde, je kojená :mrgreen: ) a začínáme s příkrmy - ty vařím v normální kohoutkový vodě. Příjde mi to zbytečný, stejně mi u koupání pije tu normální vodu, tak jí přeci nebudu vařit mrkev v kojenecký :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
7.4.12 16:43

To je jasný, my máme vodu na UM. Dokonce mi v porodnici říkali, že i tu kojeneckou převařovat, tak se právě divím, že by stačila z filtrační konvice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.4.12 16:50

Jo v porodnici taky říkali, že než šáhnu na miminko, tak si mám ruce nejenom umýt, ale i vydezinfikovat :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
7.4.12 16:51

a proc by to nestacilo? kde mas jistotu, ze ta kojenecka je lepsi? pokud vim, tak mnohe balene vody jsou horsi nez voda z kohoutku.
a kdyz ji pouzivas na UM, tak ji prece jeste stejne prevaris.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí