Kolik stojí odstranění hemeroidu

154
25.10.17 20:32

kolik stojí odstranění hemeroidu

Z názvu je to celkem jasné nemáte někdo zkušenosti, jak to probíhá a kolik to stojí? děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1060
25.10.17 20:46

To snad plati normalne pojistovna, bratranec na to byl, ale detaily k prubehu nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
25.10.17 20:55

No záleží na tom, o jakou metodu a pracoviště se jedná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
25.10.17 20:58

Můžeš přes žádanku od obvoďáka a to by pak mělo být zadarmo - ale dějí to snad jen operativně pod narkózou.
Soukromá pracoviště to dělají pod lokálkou ambulantně a tam záleží v jakém stádiu a kolik hemeroidů máš.

To samé je i s průběhem procedury a léčením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
25.10.17 20:59

@Berushka1 Záleží jak kde a jakou metodou… V soukromých zařízeních to rozhodně zadarmo není. Odstranění laserem tak kolem pěti tisíc. Zadej si to do googlu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
25.10.17 21:29

Prosim, jak probiha jeho odstraneni? Vi prosim nekdo? Diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.17 21:36

Prosím nechat anonym nebo smazat

byla jsem po dvou porodech na operaci s hemeroidy…

• večer před operací klystýr…
  • doporučuji epidurál JÁ HO NEMĚLA
  • po operaci jsem měla v konečníku 24h asi 2km obinadel bylo to hrozné po 6h máš nárok na morfium…po 4h o morfium prosíš…jakmile vyndají ty obinadla tak to už jde přežít a léky na bolest jsem už nechtěla
  • domu jdeš po první stolici…užívá se cca 2měsíce sirup na změkčení stolice ve velkých dávkách, aby to letělo. Tak 3 týdny se rozmýšlíš zda jít či nejít na velkou. HODNĚ TO BOLÍ

cca 10dní mi nefungoval svěrač takže jsem byla jen doma a ve spodkách měla plínku :oops: prostě jsem necítila, že to jde…postupně začal svěrač fungovat. K tomu děti 6 a 2 roky…

To nejsem nijak ufňukaná, ale popsala bych to ta bolest po operaci než vyndali to obinadlo to jsem nezažila…dalších měsíc denní stolice rovná se porod + totálně opruzenej zadek…zvlášť pokud přijde MS.

Je to 3 roky zpátky a hemeroidy mám znova už na operaci nikdy nepůjdu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.17 21:53

Prosím o anonym.
Měla jsem hemoirody po porodu. Nejdříve jsem netušila, co se děje. Každá stolice pro mě byla malý porod, dokonce jsem musela chodit do sprchy, protože proud vody trochu tlumil bolest. Po cca třech měsících jsem si diagnostikovala hemoroidy a začala jednat. Kojila jsem, takže jsem měla omezenou stravu i co se týče léků. Našla jsem si proktologickou ordinaci a objednala se. Byla jsem u MUDr. Dvořáka a on mi potvrdil mou diagnozu. Další týden jsem šla na zákrok, bylo to metodou Hemoron. Večer jsem si zavedla čípky na pročištění a ráno jsem musela být samozřejmě na lačno. Vše proběhlo za plného vědomí během asi půl hodinky. Neříkám, že to nebylo nepříjemné, ale dalo se to přežít. Zbytek dne jsem normálně fungovala. Ještě cca týden nebyla stolice úplně bezbolestná, ale postupně se to lepšilo a nakonec jsem naprosto bez potíží. Já je měla v začátku, takže stačil jeden zákrok. Někdy se to musí opakovat. Vše proběhlo cca čtyři měsíce po porodu přirozenou cestou a navíc jsem kojila. Vše jsem si hradila, ale myslím, že to byla max 3000.

• Citovat
  • Upravit
4140
25.10.17 22:00
@Anonymní píše:
Prosím nechat anonym nebo smazat

• po operaci jsem měla v konečníku 24h asi 2km obinadel bylo to hrozné po 6h máš nárok na morfium…po 4h o morfium prosíš…jakmile vyndají ty obinadla tak to už jde přežít a léky na bolest jsem už nechtěla
  • domu jdeš po první stolici…užívá se cca 2měsíce sirup na změkčení stolice ve velkých dávkách, aby to letělo. Tak 3 týdny se rozmýšlíš zda jít či nejít na velkou. HODNĚ TO BOLÍ

cca 10dní mi nefungoval svěrač takže jsem byla jen doma a ve spodkách měla plínku :oops: prostě jsem necítila, že to jde…postupně začal svěrač fungovat. K tomu děti 6 a 2 roky…

To nejsem nijak ufňukaná, ale popsala bych to ta bolest po operaci než vyndali to obinadlo to jsem nezažila…dalších měsíc denní stolice rovná se porod + totálně opruzenej zadek…zvlášť pokud přijde MS.

Tak to jsi to měla v nějakém extrémním stádiu ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
25.10.17 22:04
@Anonymní píše:
Prosím nechat anonym nebo smazat

Pane boze, tak to je masakr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
25.10.17 22:23

Zalezi na stadiu a metode. Ja se chystam na odstraneni pomoci HAL-RAR, ktera stoji 5-6 tisic. Pojistovna to nehradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.17 08:21

Ja jsem byla odstranit hemoroidy uz 2× během půl roku - Baronova ligatura - tzv. gumicky… ambulantní zákrok, za 5 minut-ani ne, je hotovo… poprvé to nebolelo, ani jsem to necítila, za hodinku jsem o nicem nevedela… podruhe uz to bolelo, 1 uzel se prcotologovi ani odstranit nepodarilo… zakrok na 3 uzlech s rektoskopii me stal asi 1700-2000kc… doktor se divil, ze tak brzy po zakroku mam problémy zas, podruhe uz zakrok nepomohl vůbec a ja trpim a ceka me asi klasicka operace nebo laser- který me bude stat asi 10000kc- dle lekare…mam za sebou i ošklivou analni prasklinu a to byla skoro nejhorsi bolest co jsem kdy zazila… :oops:
anonym M.-pro me prece jen intimni udaje…

• Citovat
  • Upravit
18.7.22 23:35

@Hasil
A jak to prosím dopadlo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat