Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, daleko do další mateřské, můžete mi napsat, kde se dají sehnat pleny a jak draze? potřebuji přežít tak 5 dní než příjde mateřská, je levnější koupit babylove? nevíte kolik stojí? cca 40plen? nebo lepší tesco či albert? špatná situace, ale myslím že se stává více z nás,tak mě prosím neodsuzujte že jsem nezodpovědná díky
lanuza píše:
Ahoj, daleko do další mateřské, můžete mi napsat, kde se dají sehnat pleny a jak draze? potřebuji přežít tak 5 dní než příjde mateřská, je levnější koupit babylove? nevíte kolik stojí? cca 40plen? nebo lepší tesco či albert? špatná situace, ale myslím že se stává více z nás,tak mě prosím neodsuzujte že jsem nezodpovědná díky
Já také neodsuzuji, občas se mi taková situace taky stane.
Ale kupuji ty alberťácké a stojí přesně 139.-A jsem s nima i spokojená. ![]()
Díky, nevíš kolik stojí? nejlépe DM plenky babylove cca 40ks? kamarádka mi dala 25%jolíka tak bych využila a měla alespon levnější.
Příspěvek upraven 02.03.11 v 18:07
zelené Tesco jsou fajn, ty nejobyčejnější ale ne. V Albertu mají ok i ty obyčejné, používá je kamarádka a je moc spokojená. Já tam kupuji Bella Happy a také super. DM jsem používala kdysi, byly víc papírové a silné, ale také ok. Navíc byly vyšší, takže neprotekly vrchem.
nebo mě napadly látkovky ale neumím je skládat, spíš jako alternativa, ale nač to nezkusit, nenašla jsem zatím nikde žádný návod ale nemám neprotékající kalhotky
Ahoj. Nekupuju plíny pokud stojí moc přes 3Kč/ks (velikost 4). V DMku jsem teď koupila ty jejich Babylove bez akce (ale použila jsem 25% žolíka), jinak kupuju jen Pampersky. Pampersky teď ale nějak inovovali nebo co a už se mi ty Babylove zdají asi lepší. ![]()
hkac: Děkuji, prosím tě kolik stojí babylove pleny nepamatuješ si?
lanuza píše:
hkac: Děkuji, prosím tě kolik stojí babylove pleny nepamatuješ si?
Ty čtyřky vyšly na cca 3Kč/ks, přesně si to nepamatuju, už je to dýl.
Ale jen s tím žolíkem. A myslím, že tento týden by mohly být ještě v akci (ale to byla slevu tuším 20Kč).
lanuza píše:
nebo mě napadly látkovky ale neumím je skládat, spíš jako alternativa, ale nač to nezkusit, nenašla jsem zatím nikde žádný návod ale nemám neprotékající kalhotky
Jednorázově tě nepromokavé kalhotky vyjdou dráž, než jedny plenky. Kvalitní okolo 300. Dlouhodobě by se to ale vyplatilo. Více info třeba na www.latkovky.info
Jinak občas používám Babylove, jsou fajn. Ale kupuji jen megabalíky. Menší balení cenu nevím.
Babylove stoji baleni 200 Kc a je jich tam 50 (myslim). Jinak zeleny Tesco jsou taky dobry, pak jeste Gaga z Tesca, ale cenu nevim. Ja mam nejradsi ty Babylove, nejsou levny, ale jsou dobry.
Tak já mám pocit, že babylove stojej něco kolem 129,– za těch 40 plen. Taky jsou celkem dobrý plenky z Lidla a nejsou drahý, pokud máš někde poblíž. Mají i menší balení, už si nepamatuju, kolik jich tam je a stojí to asi 60,–.