Kolik tekutin při příkrmech

184
11.10.09 09:33

Kolik tekutin při příkrmech

Ahoj chci se zeptat, začali jsme přikrmovat a vše bylo ok, ale posledních pár dní ma malá zácpu tak chci kromně kojení přidavat tekutiny, ale nevym kolik a co je lepší jestli voda nebo čaj, jaké mate skušenosti? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
11.10.09 11:07

mala mela take, ale murd mi poradila, at davam trosku masla do prikrmu a je pravdou, ze to strasne pomohlo. jinak pila mi fenyklovy caj, i vodu, to je myslim stejne jedno ahooooj

• Citovat
  • Upravit
6263
11.10.09 13:20

Maslo je do prikrmu dobre. Nebo muzes davat olivovy olej. Skvely proti zacpe je taky do jidla pridavek cukety. A jinak k tomu piti- asi by bylo lepsi davat jen vodu nebo hodne naredeny dzus (svestkovy?). Nektery caj by podle me mohl zacpu i podporit… Zkusila bych zacit vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
11.10.09 13:22

Medin, tekutiny při příkrmech určitě podávej ikdyby zácpa nebyla. Mě na to upozorňovala doktorka už v pěti měsících, že jakmile začnem s příkrmem, musim dávat pít i něco jiného než MM. Jinak je asi jedno, jestli je to voda, ovocný dětský čaj, nebo bylinkový dětský čaj…hlavně to má být naslazené :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
11.10.09 15:28

Mi přidáváme olivovy olej, a zatim to pravě bylo vpohodě ale pak jsem do jidla přidala zde zmíněné cukety a mala se nemohla vykakat, tak skusíme tu vodu jak ji to pojede, a převařujete ještě kojeneckou vodu nebo ji necháváte jen tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
12.10.09 10:22

Ja vodu neprevaruju od sesti mesicu, nikdy s tim problem nebyl. Kamaradka prevaruje jeste ted (ma chlapecka rok a pul). To jsem asi neporadila, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí