Kolik vás stála výmalba?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4071
8.11.18 11:46

Ideální je poptat více firem a podle ceny se rozhodnete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2182
8.11.18 11:48

dej poptavku na supersoused a nejremeslnici a vyber si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.18 11:53
@sediza píše:
Ideální je poptat více firem a podle ceny se rozhodnete…

Raději dám na reference či doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.18 11:55
@maskovak píše:
dej poptavku na supersoused a nejremeslnici a vyber si

Tak to už nikdy, dvakrát mi tihle fušéři stačili a muselo se to po nich předělávat. Nešlo o malování ale stejnak.
Znám dost lidí kteří je měli doma a nespokojenost. Na druhou stranu jsem našla v diskuzích že ani ten portál neplatí pracovníkům kteří se tam registrovali včas a některým vůbec. Takže tohle už domu nechci. Máme byt, který pronajímáme a nemáme čas tam s nimi strávit celý týden a neustále je kontrolovat. Nicméně jsem se ptala na ceny, kolik to tu lidi asi tak stálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
8.11.18 13:11

@AnnaLejchova no a co ja s tim?cenu ti nikdo nepovi,ta je trzni,vsude jina…asi jsi nepochopila,ze pres uvedene portaly si nemusis objednavku pak realizovat,umistenim poptavky ale zjistis realne ceny za kolik kdo maluje :zed: to jsem tim myslela.kdyz se ti to nelibi,tak obvolavej a obepisuj firmy…nebo treba ti tu nekdo odpovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.18 13:58
@maskovak píše:
@AnnaLejchova no a co ja s tim?cenu ti nikdo nepovi,ta je trzni,vsude jina…asi jsi nepochopila,ze pres uvedene portaly si nemusis objednavku pak realizovat,umistenim poptavky ale zjistis realne ceny za kolik kdo maluje :zed: to jsem tim myslela.kdyz se ti to nelibi,tak obvolavej a obepisuj firmy…nebo treba ti tu nekdo odpovi…

Ano, třeba mi tu někdo odpoví, proto se zde ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.18 16:27

Asi se tu vážně nic nedozvím :D
Asi nikdo nemaluje 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
10.11.18 16:53
@AnnaLejchova píše:
Asi se tu vážně nic nedozvím :D
Asi nikdo nemaluje 8o

Stojí mě to 10,–Kč/m2 (materiál) + trochu práce. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
10.11.18 17:17
@maskovak píše:
dej poptavku na supersoused a nejremeslnici a vyber si

Na ty poptávky fakt někdo reaguje? Kdybych měl dělat rozpočty na všechny kraviny od lidí, co chtějí všechno a nejlépe zadarmo co mě přijde na email, tak nedělám nic jiného. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.11.18 22:14

Pro představu u nás teď v říjnu, byt 40m2, místy seškrábání, pár oprav, zejména okolo futer, oken, kde praskalo, malba bytu komplet 8.000,– včetně materiálu. Barva bílá, jeden pokoj byl původně barevný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný