Kolik vaši chlapi vydělají?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kolik vaši chlapi vydělají?
Ahojda, teď mi přišel dom přítel, který je v práci od nevidím do nevidím, dělá pod svým tátou. Jeho plat je 90,– na hodinu hrubého. Teď měl přes 270 hodin a celkem to činí necelých 20 000,– mě to prostě přijde hrozně málo na to kolik tam tráví času
Tak se ptám kolik vaši chlapi domů přinesou? Jestli to přijde málo jen mě nebo je to běžnej standart?
Příspěvek upraven 13.07.12 v 21:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@mamartina Můj má za cca 180 hodin, možná ani to ne, stejně jako ten tvůj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak asi za 70 hrubeho, kdyz tam dela takove hodiny, je to docela masakr.Kdyz to srovnam s mym chlapem.Dela s pocitacema, odchazi v 6:00 do prace, vraci se chvili pred 16:00.Pondeli az patek. A ma opravdu slusny plat…Tim se nechci chlubit, jen treba srovnani prac.doby.Mam ho doma kdykoliv k dispozici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jestli je v práci celý den, tak to moc není. Ale žádná tragédie taky ne. Ten můj má sice téměř dvojnásobek, ale když se mu odečtou všechna spoření, pojištění, půjčka, platby za telefon, internet apod., tak mu zbyde prd. Ušetřit se nám toho moc nepodaří za ten měsíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
90,– hrubeho na hodinu je malo, pokud to neni nekvalifikovana zakladni manualni prace… ![]()
ale tada muj ma vic za normalni pracovni dobu - ale taky ma priplatky za nocni a odpoledni a je to uz vyssi trosku..
takze zalezi
co a jak..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevedela jsem, zda mam napsat castku, takze je to za 160hodin 50.000,–cisteho. Plus odmeny po pul roce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak muj dělá na dvě směny, nějakých 200 hod. a bere 14tis.
Ty jo, tak to je síla
Takovejch hodin..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
20tis by nam rozhodne nestacilo. Ale kdyby jsme museli, taky by jsme prezili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží i na regionu ne? Asi je rozdíl Praha a nějaká vesnice na Moravě…
U nás je to v rozmezí od 15 - 18tis čistého. Ale manžel chodí na fušky a přivýdělek je příjemná finanční injekce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit