Kolik vaši chlapi vydělají?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Capricorn píše:
můj má taky kolem těch 270hodin, taky je řidič.. Plat má kolem 26-30tisíc.
Je to včetně diet a odměn (10tisíc má základ, ostatní jsou diety)
NEMÁ stravenky, nemá 13. natož 14. plata na nic mu zaměstnavatel nepřispívá!
tak je logicky, kdyz ma diety ze nema stravenky
k cemu taky ze.. hele tohle ma kazda firma jinak.. jen rikam ze to pak je taky znat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
programátora, bydlíme v zahraničí. Mohlo by to být i lepší, ale zatím nám to stačí. Stejně neušetříme nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bobin píše:
neušetříte jo já to mít tak si žiju jak prase v žitě
zase zivotni naklady tam asi budou vyssi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
90 hrubýho mi přijde hodně málo, to měl manžel, když ještě chodil na brigádu při škole… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
85tis mesicne, dela denne od 8 do cca 17-19hod a nekdy jeste vecer doma.
- Citovat
- Upravit
Momentálně kolem 90 tisíc čistého. Bývaly doby kdy měl daleko víc ![]()
- Citovat
- Upravit
@bobin píše:
neušetříte jo já to mít tak si žiju jak prase v žitě
No jako neomezujeme se
já nemusím chodit do práce, zatím mi to nevadí
Není to na nějaký nerozumný rozhazování, ale na ceny např. jídla koukat nemusím. Mohl by tolik mít i ČR, ale za víc hodin a jinou kvalitu práce.
- Citovat
- Upravit
@mamartina píše:
U těch fakt vysokých platů by mě též zajímalo co dělají?
dala hlavou, je zodpovedny za obrovske rozpocty, jeho prace slouzi pro rozhodovani predstavenstva nadnarodniho koncernu
- Citovat
- Upravit
@beruska2× píše:
tak je logicky, kdyz ma diety ze nema stravenkyk cemu taky ze.. hele tohle ma kazda firma jinak.. jen rikam ze to pak je taky znat..
No ono to „diety“ nejsou to diety (peníze na jídlo v zahraničí), ale říkají tomu tak - jsou to peníze co dostanou za tu točku.
Takže abych to upřesnila, když jede do blabla dostane 2500kč, at tam třeba tři dny stojí na dálnici v koloně.
má v tom všechno.
Nevím jestli jsem to vysvětlila dobře
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@beruska2× no to asi jo ale stejně kdyby to měl můj chlap tak jsme vysmátý taky máme hypotéku, poplatky atd že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mooona píše:
Být váma tak do toho nejdu-přítel tak jezdil necelý rok-nejen že stresem šíleně zhubl, ale to odcizení od rodiny bylo opravdu znatelné, radši sme omezili peníze, ale hlavně, že můžeme být víc spolu-peníze ti rodinu nenahradí-ale chápu, že jsou důležité
U nas bohuzel o penize nejde, jsem na RD a i tak mam vetsi prijem nez partner - jde o jeho celozivotni sen a lasku ke kamionum… ![]()
Snazim se ho premluvit, aby udelal alespon nejaky kompromis, tak uvidime.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No jako neomezujeme sejá nemusím chodit do práce, zatím mi to nevadí
Není to na nějaký nerozumný rozhazování, ale na ceny např. jídla koukat nemusím. Mohl by tolik mít i ČR, ale za víc hodin a jinou kvalitu práce.
no tak mě by to taky nevadilo nechodit do práce ale chápu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Capricorn píše:
No ono to „diety“ nejsou to diety (peníze na jídlo v zahraničí), ale říkají tomu tak - jsou to peníze co dostanou za tu točku.
Takže abych to upřesnila, když jede do blabla dostane 2500kč, at tam třeba tři dny stojí na dálnici v koloně.má v tom všechno.
Nevím jestli jsem to vysvětlila dobře![]()
ja to chapu co to je, ale proste to je urcita forma „nahrad“ - kazdopadne se to vyplati ne..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuje jak kdy, někdy 8h denně, někdy 12h denně, měsíčně jak kdy, třeba 80 tis. čistého. Vedoucí pozice ve finanční sféře (banky, pojišťovny…).
- Citovat
- Upravit