Kolik vaši chlapi vydělají?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2377
13.7.12 21:31
@Capricorn píše:
můj má taky kolem těch 270hodin, taky je řidič.. Plat má kolem 26-30tisíc.
Je to včetně diet a odměn (10tisíc má základ, ostatní jsou diety)
NEMÁ stravenky, nemá 13. natož 14. plat 8o a na nic mu zaměstnavatel nepřispívá! ;)

tak je logicky, kdyz ma diety ze nema stravenky :mrgreen: k cemu taky ze.. hele tohle ma kazda firma jinak.. jen rikam ze to pak je taky znat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
13.7.12 21:31

U těch fakt vysokých platů by mě též zajímalo co dělají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
13.7.12 21:32
@Anonymní píše:
programátora, bydlíme v zahraničí. Mohlo by to být i lepší, ale zatím nám to stačí. Stejně neušetříme nic :cert:
8o 8o 8o :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
13.7.12 21:34
@bobin píše:
neušetříte jo já to mít tak si žiju jak prase v žitě

zase zivotni naklady tam asi budou vyssi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093

90 hrubýho mi přijde hodně málo, to měl manžel, když ještě chodil na brigádu při škole… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

85tis mesicne, dela denne od 8 do cca 17-19hod a nekdy jeste vecer doma.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Momentálně kolem 90 tisíc čistého. Bývaly doby kdy měl daleko víc ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.12 21:35
@bobin píše:
neušetříte jo já to mít tak si žiju jak prase v žitě

No jako neomezujeme se :mrgreen: já nemusím chodit do práce, zatím mi to nevadí :oops: Není to na nějaký nerozumný rozhazování, ale na ceny např. jídla koukat nemusím. Mohl by tolik mít i ČR, ale za víc hodin a jinou kvalitu práce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.12 21:36
@mamartina píše:
U těch fakt vysokých platů by mě též zajímalo co dělají?

dala hlavou, je zodpovedny za obrovske rozpocty, jeho prace slouzi pro rozhodovani predstavenstva nadnarodniho koncernu

• Citovat
  • Upravit
7954
13.7.12 21:36
@beruska2× píše:
tak je logicky, kdyz ma diety ze nema stravenky :mrgreen: k cemu taky ze.. hele tohle ma kazda firma jinak.. jen rikam ze to pak je taky znat..

No ono to „diety“ nejsou to diety (peníze na jídlo v zahraničí), ale říkají tomu tak - jsou to peníze co dostanou za tu točku.
Takže abych to upřesnila, když jede do blabla dostane 2500kč, at tam třeba tři dny stojí na dálnici v koloně. ;) má v tom všechno.
Nevím jestli jsem to vysvětlila dobře :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
13.7.12 21:37

@beruska2× no to asi jo ale stejně kdyby to měl můj chlap tak jsme vysmátý taky máme hypotéku, poplatky atd že :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.7.12 21:38
@mooona píše:
Být váma tak do toho nejdu-přítel tak jezdil necelý rok-nejen že stresem šíleně zhubl, ale to odcizení od rodiny bylo opravdu znatelné, radši sme omezili peníze, ale hlavně, že můžeme být víc spolu-peníze ti rodinu nenahradí-ale chápu, že jsou důležité

U nas bohuzel o penize nejde, jsem na RD a i tak mam vetsi prijem nez partner - jde o jeho celozivotni sen a lasku ke kamionum… :zed:

Snazim se ho premluvit, aby udelal alespon nejaky kompromis, tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
13.7.12 21:40
@Anonymní píše:
No jako neomezujeme se :mrgreen: já nemusím chodit do práce, zatím mi to nevadí :oops: Není to na nějaký nerozumný rozhazování, ale na ceny např. jídla koukat nemusím. Mohl by tolik mít i ČR, ale za víc hodin a jinou kvalitu práce.

no tak mě by to taky nevadilo nechodit do práce ale chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
13.7.12 21:40
@Capricorn píše:
No ono to „diety“ nejsou to diety (peníze na jídlo v zahraničí), ale říkají tomu tak - jsou to peníze co dostanou za tu točku.
Takže abych to upřesnila, když jede do blabla dostane 2500kč, at tam třeba tři dny stojí na dálnici v koloně. ;) má v tom všechno.
Nevím jestli jsem to vysvětlila dobře :oops: :roll:

ja to chapu co to je, ale proste to je urcita forma „nahrad“ - kazdopadne se to vyplati ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.12 21:41

Pracuje jak kdy, někdy 8h denně, někdy 12h denně, měsíčně jak kdy, třeba 80 tis. čistého. Vedoucí pozice ve finanční sféře (banky, pojišťovny…).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat