Kolik vypijí v devíti týdnech

452
19.10.12 07:53

kolik vypijí v devíti týdnech

Dobré ráno, malej se začíná strašně vztekat u jídla. Jemu devět týdnů vypije tak 120 po trech hodinách. V noci pije jen jednou. Nevím čím to je, poradíte? Váží 4900g. Nevím jestli mu nechutná mlíko nebo čím to je. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
19.10.12 08:01

Kolik UM vypije celkem za den? 120 ml na 9tydenni mimco mi neprijde malo.

• Citovat
  • Upravit
452
19.10.12 08:06

Tak 720, ale hrozně se u toho vzteka, zacal poslední týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
19.10.12 08:22

120 je dost. Může to být cokoliv, bříško, spurt :think: Jestli nemá jiné problémy, tak zkus vydržet, mělo by to přejít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
19.10.12 08:53

Ahojky mám 10 týdenní holčičku a vypije tak těch 120, někdy trošku nechá někdy to vypije celé. V noci se taky budí jen jednou. A poslední týden se nám u jídla taky vzteká. Vypije trošičku a pak se začne vztekat, tak ji položím, vybreptá se, vysměje se a až začne kňourat tak jí zase dám flašku a vypije to celé. Nevím čím to je ale snad tě aspoň potěší že v tom nejsi sama ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
19.10.12 08:59

No tak přesně takhle to máme. taky ho nechám odkrknout a za chvilku pokračujem. Koliktát to máme na několikrat. Tak jsem ráda, že v tom nejsem sama. ono to snad brzy přejde. Už jsem uvažovala, že mu změním mlíko. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
19.10.12 09:04

Taky to máme na etapy :lol: Hold nám papání trvá trošku díl :D ;) Nebude to trvat věčně a časem to určitě přejde. Změnu mlíka můžeš vyzkoušet a uvidíš jestli je to v mlíčku nebo něčem jiném. A co dáváte za UM??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
19.10.12 09:16

Dáváme nutrilon od malička, neměla jsem mlíko. A nikdy s ním problém neměl a co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
19.10.12 09:20

Jsme na tom úplně stejně taky dáváme nutrilon, tak nevím jestli je to v mlíku nebo v něčem jiném. No já počkám a uvidíme jestli se to nezmění. Kdyby jste se rozhodli vyzkoušet jiné mlíko tak pak dejte vědět jak jste dopadli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.12 09:57

Moje 5ti týdenní slečna vypije většinou 150 ml, po 4 hodinách, přes noc taky pije jen jednou a když spí i přes den déle, tak nebudím. Když to shrnu, tak denně vypije tak 700 ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
12.4.13 14:13

Ahoj maminky jak informativně jsem se chtěla zeptat kolik vaší dítko vypilo UM? Malému je 8 měsíců a dávám mu 180 ml vody a 6 odměrek takže to udělá nějakých 220ml. Po přečtění některých dikusí, kde píší že 6. měsíční vypije 150 mi teď příjde že malému dávám málo. Váží cca 8.5 kila v 8. měsících. Vždy jí tak po 4 hodinách.

• Citovat
  • Upravit
Anibas55
12.4.13 14:14
@Anibas55 píše:
Ahoj maminky jen informativně jsem se chtěla zeptat kolik vaší dítko vypilo UM? Malému je 8 měsíců a dávám mu 180 ml vody a 6 odměrek takže to udělá nějakých 220ml. Po přečtění některých diskusí, kde píší že 6. měsíční vypije 150 mi teď příjde že malému dávám málo. Váží cca 8.5 kila v 8. měsících. Vždy jí tak po 4 hodinách.
  • Citovat
  • Upravit
Krakatice88
12.4.13 14:19
@Anibas55 píše:
Ahoj maminky jak informativně jsem se chtěla zeptat kolik vaší dítko vypilo UM? Malému je 8 měsíců a dávám mu 180 ml vody a 6 odměrek takže to udělá nějakých 220ml. Po přečtění některých dikusí, kde píší že 6. měsíční vypije 150 mi teď příjde že malému dávám málo. Váží cca 8.5 kila v 8. měsících. Vždy jí tak po 4 hodinách.

Synovi je 7 měsíců a nikdy mi nevypil najednou víc, než 150 ml UM. Jednou se mi zdál hladový víc, tak jsem mu umíchala ze 180 ml vody, ale to mi pak vyblil.. Nic si z toho nedělej, pokud přibírá akorát a není hladový, tak nezáleží na tom, kdo co říká a co se kde píše :) ;) Třeba jedna známá si pravidelně četla, kolik UM, později i kolik gramů příkrmu má dítě vypít a sníst a přežírala ho, děcko řvalo u každýho jídla, ale ona byla přesvědčená o tom, že když se to píše, tak prostě MUSÍ :zed:

• Citovat
  • Upravit
726
12.4.13 14:21

Mám 9 týdenního kluka a přes den, kdy je pořád vzůhu si vypije 120ml sunaru po 2 až 2,5 hodinách, na noc dávám 15Oml a spí 6 hodin, kolem 2 ráno dostane opět 150ml a spí do 6 hod a pak jedem nanovo :D

celkem za den vypije tak 900 až 1000ml sunaru, tabulky na krabici jsou pouze orientační a nenechám ho trápit hladem, moje doktorka říká, že minimální rozestup mezi jídlem musí být 2hod (tak dlouho trvá vytrávení mlíčka v žaludku) a pokud si prý řekne AŽ po 2 hodinách, tak je to paráda :D
pokud má hlad, tak se nedá nic dělat, on si řekne sám :D
máme 5300gr a narodil se s 2900gr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
12.4.13 14:23
@Theodora92 píše:
Synovi je 7 měsíců a nikdy mi nevypil najednou víc, než 150 ml UM. Jednou se mi zdál hladový víc, tak jsem mu umíchala ze 180 ml vody, ale to mi pak vyblil.. Nic si z toho nedělej, pokud přibírá akorát a není hladový, tak nezáleží na tom, kdo co říká a co se kde píše :) ;) Třeba jedna známá si pravidelně četla, kolik UM, později i kolik gramů příkrmu má dítě vypít a sníst a přežírala ho, děcko řvalo u každýho jídla, ale ona byla přesvědčená o tom, že když se to píše, tak prostě MUSÍ :zed:

No tak to se mi ulevilo. Malej sice je na pohled drobný, ale příjde mi že 8.5 na 8. měsíční není špatné. Ani murd neříkala že by měl nějaký problém s přibíráním. Jen jsem se lekla že ho o něco ochuzuji a že by toho klidně mohl vypít víc. Zatím si ale nestěžoval, že by měl hlad. Vždy vydrží tak cca 4 hodinky v noci někdy nepapá vůbec a prospí celou noc bez jídla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová