Kde půjčení odsávačky MM Olomouc

91
18.10.12 20:20

Půjčení odsávačky MM Olomouc

Zdravím :mavam:
Chtěla jsem se zeptat, jestli je možnost si někde v Olomouci zapůjčit odsávačku mateřského mléka (elektronickou)? Nevíte někdo? Chtěla jsem si elektronickou zakoupit, ale nechce se mi do toho, když nevím, jak by to u mě fungovalo. Přece jenom to stojí dost peněz…
Předem moc díky za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nepřihlášená s.
18.10.12 21:12

Kočárky davídek
a nějaká PA z Ol nabízela loni její půjčení na svých stránkách

• Citovat
  • Upravit
8417
18.10.12 22:28

tady , já měla tu symphony, ale to bylo na zozkojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
19.10.12 20:30

Děkuji moc, hodně mi to pomohlo, sama bych to nenašla :)
A @seliluc můžu se zeptat, jestli to mělo nějaký efekt, jestli to pomohlo? Já mám totiž teď půjčenou tu ruční odsávačku Avent a mléka mám pořád stejně málo a navíc je to hrozně náročné :( Malá mi z prsa moc pít nechce, vzteká se, protože jí to teče málo a ona chce rychle, rychle a proto ji to odsávám a dávám z láhve a ještě musím dokrmovat a tak mě napadla ta elektrická, jestli by mi třeba nepomohla nebo aspoň neulehčila práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8417
19.10.12 21:11

No já se rozkojila na 100% až v jeho 4 měsících, a teď má 10 a já mám mlíka na rozdávání :). A ta odsávačka určitě pomohla, bylo to potom lepší. ALe stejně nejvíc pomohlo přestat se stresovat, to pak bylo najednou mlíka dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
19.10.12 21:27

Tak to je úspěch! Ten stres dělá určitě hodně, jenže bohužel není lehký se toho zbavit.. No tak snad se mi taky zadaří. Tu odsávačku určitě vyzkouším, snad mi paní odepíše :) Ještě jednou díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová