Beba 2 Dobrou noc

17.10.12 20:25

Beba 2 dobrou noc

Ahoj holky nekupujete někdo bebu 2 dobrou noc? Já ji koupila v albertu a na spodní straně je jenom jedno datum a to 09.2012 tak nevim jestli je prošlá nebo je to datum výroby. Kupovaná je minulý týden. A připadá mi že i divně smrdí. Nemá někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
349
17.10.12 20:57

Ahoj, já ji taky kupuju pro naši malou a teď jsem tam koukla a je tam napsaný úplně to stejný datum, co jsi uvedla. Je pravda, že voní trochu jinak, ale myslím, že jinak je úplně v pohodě. Kupujeme ji už pár měsíců a vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5526
17.10.12 21:38

Ahoj je to datum spotřeby do…já mam napsano 01/2013. V Albertu ji u nas taky meli za pr sprdliku asi 89 Kc jinak stoji i kolem tri stovek. To uz je prosla mesic a jestli smrdi tak nevim nevim…asi bych nepouzila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
18.10.12 09:25

Jojo, jak je již psáno, je prošlá. Já ji malému kupovala, samozřejmě neprošlou :mrgreen: a ta mu chutnala. Ale já jsem asi jiná, prostě prošlé mléko vyhodit i když tu jistě opět bude pár maminek, které tvrdí, že sušené mléko má datum spotřeby jen proto, aby se výrobce nenudil :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.12 09:30

Tak děkuju, pujdu ji hned vrátit, stála 250 ani ve slevě nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5526
18.10.12 13:38

Tak pokud nebyla ve sleve a za plnou cenu, tak bych po nich i neco chtela rekla bych ze mimcu po tom bylo blbe a jestli chtej do televize maj to mit, oni nesmej prodat vyrobek po datumu spotreby za plnou cenu. Chtela bych neco jako kompenzaci (slevovej kupon ci tak neco), jinak ze je udam na hygiene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová