Nejí, chce jen kojit

19
16.10.12 20:19

Nejí, chce jen kojit

Ahoj, jsem zoufalá ze svého 7měsíčního miminka. Už dávno jsme měli najet na příkrmy a čaje, jenže on nechce a nechce. Zavře pusu a nedostanu do něj nic! Nechce už ani moje odstříkané mléko v láhvi, což dřív chtěl. Jsem zoufalá, nepomáhá nic. Jak mu mám otevřít pusu? On už ani nekřičí, protože ví, že bych mu tam honem něco šoupla. Vezme do pusy jenom moje prso a v noci se budí hladem, takže kojím i 6× za noc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14110
16.10.12 20:22

Tak zas tak dávno jste na příkrmy najet neměli :)) náš malej se plně kojil do nějakých 9 ti měsíců a pak najednou otočil, začal jíst vše a prso nechtěl… atolikrát za noc to hladem nebude, to už je asi jen ze zvyku.. vydrž, bude líp!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
16.10.12 20:24

@manzana A jak reaguje, když tě vidí jíst? Projevuje o jídlo zájem? Jestli totiž ne, pak si musíte počkat :nevim: Každé mimi je jiné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
16.10.12 20:25

Taky si myslím že je to v pohodě. Prostě k tomu ještě nedozrál. Japonky třeba kojí plně do jednoho roku. Vydrž a dej na něj on ví proč to dělá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.10.12 20:28

Asi tě neuklidním - malý už je skoro rok a je to to samý.. Prostě prso je pro ní nej, tak na ostatní prdí.. Ale je spokojená a prospívá, tak to nějak neřeším.. Časem jí to snad přejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
16.10.12 20:31

Snad se to časem zlomí. Jediné co mi vadí je, že doktorka mě upozornila na možnou chudokrevnost, pokud nebude jíst normální jídlo. Mateřské mléko je prý chudé na železo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
16.10.12 20:52

Tak pokud prospívá, tak bych to nehrotila a kojila.Nas taky nechtel a zlomilo se to az po 9.mesici. A co treba kukuricny krupky, piskoty, to nas chtel ale to neni jidlo, ze jo.Ale aspon trochu zacal neco jinyho a pak jsem mu to obcas namocila do prikrmu a tak zacal trochu jist.No a ted uz basti v pohode..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
16.10.12 20:59

Hlavně ho nenuť! Být tebou, klidně mu dám alespoň 14 dní ode všech příkrmů pokoj, chce kojit, tak ho koj. Pak to zkus pomalu znova, ale nedávej mu nic do pusy přes jeho odpor. Akorát by si mohl k příkrmům vypěstovat averzi. On do 18 let na mlíku nezůstane 8) Mám stejně staré mimino, které sice docela jí, ale v noci kojím taky snad každou hodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.10.12 21:02

Tak moje doktorka to ví a ničím mě nestraší.. Podle ní je důležitý, že sní alespoň něco a že zvládá kousky.. A to malá zvládá, chutná jí i maso, ale prostě si dá dvě tři sousta a končí.. Odstavovat jí kvůli tomu nehodlám, čekám až k tomu dospěje sama.. Ale věřím tomu, že kdyby nebyla kojená, tak už dávno jí.. Je to zavrzela kojomila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
16.10.12 21:16

Malý v 7 měsíccích nechtěl nic jiného než kojit, prospíval super, pak asi v 9 jsme najeli na příkrmy a dokonce zhubl, plné kojené je prý tolerováno dokud dítě prospívá, cca do roka. Určitě bych to nehrotila, pak se to zlomilo samo.
A chudokrevnost?? No nevím, to mi nikdo neříkal, kojím dotěď- malý má 3 roky. Jím vitamíny a vždy měl vše v pořádku, jen jsem tuším dávala přes zimu to déčko. V noci jsem, ale díky své blbosti kojila právě do těch 3 let, třeba i 3× za noc. Je fakt, že pak jsem to utla, a spí celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová