Nachlazení a konec kojení?

435
18.10.12 11:57

nechlazeni a konec kojeni?

Ahoj holky,
moje pulrocni dcera ma uz par dni rymu, hodne spi a nechce skoro jist. To, ze nechce prikrmy, to by mi az tolik nevadilo, spis bych pochopila, ale co s tim, ze nechce ani kojit ( dvakrat cucne, zacne se smat a to je vse)? Zaprve mam strach, aby mi nepohubla a zadruhe uz po tech par dnech citim, ze mleka se mi moc netvori. Teplotu nema, jen tu rymu, leky nebere zadne. Bojim se, aby to nebyl konec kojeni :? To bych opravdu nerada. Mam zkusit UM? Ze by treba vzala lahev? Ma 6.5kg, tak hubnuti si dovolit nemuzeme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2406
18.10.12 12:02

Když ji začneš dávat umělé mléko, tak to opravdu bude konec kojení. Zkus odstranit rušící věci, zalézt si třeba pod deku a hlavně se na ni nesmát, jinak se o to víc bude šklebit na tebe :) Pokuď to nevypadá, že by strádala, tak bych zkusila takhle pokračovat dál. Nutit do kojení a zkoušet i příkrmy a třeba si zašla dřív k dětské na převážení jestli je vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
18.10.12 12:08

Já myslím, že se jí může prostě špatně pít, když má plný nos… Takže bych se snažila kojit, nehrotila bych to, ona hlady neumře, jestli dáš lahev, myslím, že se s kojením můžeš opravdu rozloučit, i když jisté to taky není :think: Jestli to špatné pití při kojení bude trvat opravdu púo dobu rýmy, nebude ti připadat, že nějak výrazně strádá, tak se tím netrap, případně si opravdu u dětské domluv převážení, ať máš jistotu, že úbytek na váze není nějak drastický…

Nepíšu to sem jako matka dobrých jedlíků, syn měl v půl roce necelých 6,5kg, dcera necelých 6kg :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
18.10.12 12:11

@Saman souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.10.12 12:22

Před kojením pořádně odsát, taky to tak dělám, protože jinak nudlí na prso a pořád se pouští.. Když má ucpanej nos, tak se jí z flašky bude pít úplně stejně blbě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
18.10.12 12:35

Zkusim bojovat dale, ale je fakt des mit dite nezravce uz od narozeni :twisted: @gabriela82 Pred kojenim odsavam a jeste proplachnu morskou vodou, ale stejne to nepomaha :? Vecer kasi z lahve vetsinou vytahne. Prijde mi, ze proste nechce prs. Uz ji zacinam podezrivat z toho, ze si ze me dela legraci… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
18.10.12 12:36
@Evelina31 píše:
Zkusim bojovat dale, ale je fakt des mit dite nezravce uz od narozeni :twisted:

Zvykni si, asi se to hned tak nezlepší :lol: Mluvím z vlastní zkušenosti, děti mají kluk 3,5roku 13kg, holka 16měsíců skoro 8kg :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
18.10.12 12:43
@bumbinka píše:
Zvykni si, asi se to hned tak nezlepší :lol: Mluvím z vlastní zkušenosti, děti mají kluk 3,5roku 13kg, holka 16měsíců skoro 8kg :lol: :lol:

Ja doufam 8 kg ve 12 mesicich :) :palec: Je to hruza. Clovek se vari s prikrmem, nakupuje bio zeleninu, u presnidavek v obchode stoji skoro pul hodiny, aby vybral nejlepsi a pak to dojidam sama. Alespon jako kojici matka mam dost vitaminu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
18.10.12 12:44
@Evelina31 píše:
Ja doufam 8 kg ve 12 mesicich :) :palec: Je to hruza. Clovek se vari s prikrmem, nakupuje bio zeleninu, u presnidavek v obchode stoji skoro pul hodiny, aby vybral nejlepsi a pak to dojidam sama. Alespon jako kojici matka mam dost vitaminu :D

Tak to budeš mít pěknou tlusťošku, v roce 8kg :jazyk: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
18.10.12 12:58

Tak takhle se mi dcera sama odstavila v 9 mesicich, onemocnela na horni cesty dychaci a kojeni byl opravdu ze dne na den konec, prso odmitala a uz se nikdy nechytla. Od te doby do ted rano UM, vecer kase, pres den nejaky jogurt nebo pribinak, takhle do ni dostavam mleko. Drzim pesti, at u tebe to konec neni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7511
18.10.12 13:04

Jak píšou holky, já vždycky ještě před odsáváním stříknu mořskou vodu, pak odsaju odsávačkou na vysavač, ta je nejlepší a pak 2-3 x denně stříkám Nasivin seensitiv pro miminka. A zalést pod deku, nejlépe jí nakojit, když už je unavená, to pak už tolik blbnout nebude. A nebo těsně po probuzení. Držím palečky. :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
18.10.12 14:03

Ahoj, já teda mám syna staršího o rok, ale doteď platí, že když má rýmu ani mléko nechce (aspoň ty první dny, ale už jsme dávno na UM). Mléko a mléčné výrobky zahleňují, tak možná i to mateřské jí teď prostě nedělá dobře. Já bych zkoušela odsávat, abys o mlíčko nepřišla a počkala, jestli se to zlepší až přejde rýma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová