Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já bych za to byla ráda.
Aspoň něco než nic. Za koš prádla bych chtěla, tak 200,– až 400,–, záleželo by jak by byl velkej a plnej. ![]()
Za tu hodinku úklidu bych si řekla tak 100-150 Kč. Na žehlení bych si udělala ceník na jednotlivé věci. Mrkni na nějaké stránky, kolik stojí profesionální žehlení a podle toho si to přizpůsob.
ty jo tolik??
zitrA tam mám jit na 3hodky. to nevim jestli by na tolik penez pristoupila
tobe nekdo tolik dává??
MUFICE píše:
Za tu hodinku úklidu bych si řekla tak 100-150 Kč. Na žehlení bych si udělala ceník na jednotlivé věci. Mrkni na nějaké stránky, kolik stojí profesionální žehlení a podle toho si to přizpůsob.
Jako já myslím že tak 70 by bylo adekvátní… 100-150 je teda fakt moc.
Anonymní píše:
ty jo tolik??zitrA tam mám jit na 3hodky. to nevim jestli by na tolik penez pristoupila
tobe nekdo tolik dává??
MUFICE píše:
Záleží na tom, odkud jsi - pokud větší město jako Brno, Praha, tak určitě 100,– Čím menší město a kraj s vyšší nezaměstnaností, tím s cenou níž, ale 55 je i tak málo ![]()
Ahoj,ja chodim jedne pani uklizet.Beru si 125 na hodku,vetsinou chodim na 2 hodky tydne.Zehleni mi da obcas dom,jsou to kosile,tricka a detske vecicky.Dava mi take 125 na hodku zehleni.Je to preci jen kamoska,takze vi,ze ji nepodvedu.Nicmene u kohokoliv jineho bych nesla dolu s cenou.Aby se mi to vyplatilo,tak bych max. sla na 100,. na hodinu.Je to muj pripad.
S cenou vychazim z toho,ze mi to nabidla,jako prvni kamaradka,ktera tyto penize davala ukrajince,co ji uklizela prede mnou.
Asi za 55,– bych to nedelala,jako je to lepsi,nez nic.Ale tohle mi prijde vazne malo.
Před 10 lety jsem za úklid v domácnosti měla 70,– za h (Praha). Uklizela jsem zname, kdyz jsem studovala.
Záleží na lokalite…
Dávám 100,–/hod. na ruku, paní je sousedka. A je jedno, jestli za tu stovku uklízí, myje okna nebo žehlí, jde o hodinu práce, sazba stejná (žehlí u nás, takže nepřemýšlím, kolik by tak stál koš prádla, on je taky koš a koš, že, já mám třeba tři různé velkosti košů na prádlo).
Jsme na vesnici, ovšem celkem blízko Brna.
55,– je hodně málo, být tebou, řeknu si o víc. Zjisti si, kolik berou za takové práce přes agentury, kolik mají za různé brigády studenti apod.
Odkud zhruba jsi? Kraj, vesnice či velké/malé město…
Za 55 na hodinu bych tě k sobě domů i přivezla, to by se mi vyplatilo!!!
Určitě si řekni víc. 100 - 150 podle lokality. A samozřejmě práce.
Anonymní píše:
ty jo tolik??zitrA tam mám jit na 3hodky. to nevim jestli by na tolik penez pristoupila
tobe nekdo tolik dává??
MUFICE píše:
Ne, beru to podle toho, co doma dávám třeba dáváme známému, když mi tu něco opravuje. Řemeslník si řekne 2× tolik + doprava. Mrkni ještě na nějaké nabídky úklidu, kolik si berou za hodinku. Kámoška třeba chodila hlídat děti při VŠ a dávali jí aspon 100 Kč na hodinu.
sandrik píše:Anonymní píše:Záleží na tom, odkud jsi - pokud větší město jako Brno, Praha, tak určitě 100,– Čím menší město a kraj s vyšší nezaměstnaností, tím s cenou níž, ale 55 je i tak málo
tobe nekdo tolik dává??
MUFICE píše:
Tak s tím můžu jen souhlasit! Tady v Praze je to normál.
Ahoj, 55,– je fakt malo. Ja bych pod 70-80 kč nešla (pokud jsi z mensi obca), v Praze Brne ne pod 100,–Kč. Všechno je ale na domluvě!
Ono taky zalezi jestli je to oficialne nebo bokem.Pokud si z toho mas odvest jeste zdrav a soc.a dan tak 70-80 by bylo malo ale pokud je to uz cista tak jsme jinde.
ahoj holky, proc anonym? nevim jestli jsem tam mamina nechodi tak nechci aby vedela ze bych se bavila o ní
takze k veci, muzu jit pomáhat jedné pani do domácnosti, mám to 3min od baráku, chtela by abych ji vysála, zalila kytky, vytrela chodbu atd. taková klasika za hodku mi nabidla 55kc, já vubec nevim jestli to je málo nebo akorát?? pak jsme se bavily napr. o zehleni prádla, ktery bych si nosila domu, kolik tak za ten kos? vubec nemám predtsavu