Vedro doma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
26.8.11 13:38

vedro doma

Ahoj holky,jak řešíte vedra doma?máme okna na jih,mám zavřená okna vyvětrala jsem ráno a už mi nepomáhá ani větrák.Mám tady 31 stupňů.jak to řešíte vy doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1749
26.8.11 13:40

Taky větrám ráno, pak zavřu, zalígruju a fertig. Dobrý jsou na to žaluzie. V těhle vedrech sníží teplotu v pokojích tak o 8 - 10 st.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
26.8.11 13:41

ahoj … já mám jedno okno na jih, zbylá na západ, bydlíme v 11.patře paneláku a už tu „chcípáme“ … nepomáhá nic, ale když se najde někdo kdo má dobrou radu, jak na to, budu jen ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
26.8.11 13:44

Mobilní klimoška, bez ní by mi pošlo dítě :lol: Verunka má okno na jih, navíc střešní a i přes sluneční clonu má na poobědový spaní cca 27°C a na noc 30°C. Klimoška to sráží o několik stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
26.8.11 13:45

myslím, že jinak než jak to děláte (větrat ráno, uzavřít, zatemnit) není. :-( Pokud nechcete investovat do klimošky, kterou však většina obecně (vč. mojí osoby) považuje za nesmysl. Pak jedině se zkusit pozeptat na ty rolovací venkovní žaluzie - asi budou fungovat dobře, když to mají v každém jižnějším státě jako běžnou součást bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.8.11 13:50

ještě jsem udělala jednu věc,tak snad to trochu pomůže,dala jsem studenou vodu do zvlhčovače vzduchu,a větrák mi to rozhání,tak snad se to zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
26.8.11 13:51

Mame okna na zapad a v loznicich venkovni rolovaci zaluzie. Kdyz je uplne zatemnim, zavru dvere do loznice, tak tam je vecer o neco chladneji nez v obyvaku, ale stejne na noc 27 :roll: Takze zadna olympiada teda… V obyvaku mame kolem 7. vecer ted tak 33… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
26.8.11 13:51

Mám tu 28 a umíráme..Přemýšlím o větráku - pomůže???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
26.8.11 13:52

Máme klimatizaci a děláme si doma mrazák… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
26.8.11 13:55

My větráme k večeru, když se trochu ochladí a ráno. Pak se zalígrujeme. Zatahneme žaluzky, zavřeme okna a pustíme ventilátor. Zrovna teď mám v obýváku 24°C. Jenže jsme v přízemí jednopatrovýho rodinnýho domku. Předevčírem manžel napustil plnou vanu studený vody a nechal po bytě otevřený dveře :nevim: . Prý to taky ochladí byt, ale byla jsem v práci do večera, tak nemohu posoudit jestli to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
26.8.11 13:57
do mrazáku bych si teď lehla úplně ze všeho nejraději :mrgreen:
peggy.sl píše:
Máme klimatizaci a děláme si doma mrazák… :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
26.8.11 14:10

Taky máme okna na jih, navíc jsme v patře rodinného domku. Malá je po očkování, má horečku, tak to teď řeším tak, že spí v přízemí v kočárku u schodů, tam je chládek a já si sportuju běháním po schodech v desetiminutových intervalech… jinak prostě v noci a ráno větráme, zatažený žaluzie a já se třikrát denně sprchuju, nebo se jdem přisockovat za švagrovou do bazénu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
26.8.11 14:11

my větráme jen v noci, dokořán všude :-D a nám to tady pálí od rána, takže jsme zatemněni, naštěstí pak bysme už asi chcíply, teploměr nám na okně ukazuje 39st a doma máme 26, ale i tak je to mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
26.8.11 14:14

Máme barák,takže je to asi o ničem jiném.Mám krásných 25 a to v obýváku,který je na jih(hodně oken-francouzký) a řeším to tak,že ráno vyvětrám a pak zatáhnu žaluzky v celém domě a ani okna neotevřu…jinak taky bych byla pro klimu,když se to nepřehání,tak je super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
26.8.11 14:14

jeden vetrak v obyvaku…jeden v loznici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný