Vedro doma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9909
26.8.11 14:18

Máme momentálně 28 a já opravdu chcípám,malej taky nespí jako obvykle už se po hodině vzbudil úplně spocenej a o noci ani nemluvím.I když spím nahá stejně jsem spocená a ještě se na mě přilepí to malé sviště :roll:
Ráno větrám jak to jde,když začne svítit sluníčko,zavřu okna a stáhnu žaluzie,ale je to nějak na prd.vážně se těším na zítra až bude pršet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
26.8.11 14:24
Lizbeth píše:
Mám tu 28 a umíráme..Přemýšlím o větráku - pomůže???

Lizbeth, my si ho pořídili jako spásu a pomůže, ale třeba mě osobně nevyhovuje, nějak se mi z toho vzduchu pak točí hlava :nevim:

• Citovat
  • Upravit
26093
26.8.11 14:47

já asi budu za cvoka, ale máme okna všechny na jednu stranu, svítí sem od rána do cca dvou odpoledne… Jakmile zavřu okna a zatáhnu žaluzie, je to tu jak ve skleníku… :zed: takže celej den všechny okna otevřený a pak se tu dá žít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
26.8.11 14:50

peti nesmíš totž už mít otevřené okna jak vyleze slunko a nechat stáhlé žaluzky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
26.8.11 15:01

Ochlazujeme přes celou noc, okna do průvanu, otevřené dveře, v ložnici okno dokořán (mmch dnes bylo příjemně chladno jen 15°). V osm zavřu, zatáhnu žaluzky a přežíváme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
26.8.11 15:27

Dopolko nám sem nesvítí , takže to se snažím větrat, než se oteplí vzduch venku, pak zavřu a v ložnici stáhnu předokenní roletu, to izoluje hodně, v obýváku jen žaluzky. Na druhé straně nám nesvítí nikdy, takže momentální stav 25st., stejně umírám. Z větráku mě bolí hlava a vadí mi ten hluk :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
26.8.11 15:39

U nas je taky vedro k padnuti,proto brzo rano vsechno vyvetram,pak zavru okna a stahnu zaluzie,pak to jde,ale venku je mi ztoho na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
26.8.11 15:39

Vetrak mame a docela dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
26.8.11 15:40
kate02 píše:
já asi budu za cvoka, ale máme okna všechny na jednu stranu, svítí sem od rána do cca dvou odpoledne… Jakmile zavřu okna a zatáhnu žaluzie, je to tu jak ve skleníku… :zed: takže celej den všechny okna otevřený a pak se tu dá žít…

Jsem ráda, že to má někdo stejně, taky otevírám okna, jinak bychom tu fakt umřeli…
Mám okna na sever a na jih, pět místností a všude otevřená okna, žaluzie stažený a je to porstě lepší než se zavřenejma oknama.......

• Citovat
  • Upravit
1186
26.8.11 16:23

taky máme vedro, ale proti paneláku asi pohodu. pomáhá nám sprcha. vlažná. klidně co hodinu. dítě jsem nechala skoro hodinu v bazénku a ono se pak chudák klepalo zimou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Did
405
26.8.11 16:32

Máme dům otočený velkými prosklenými terasovými dveřmi 3×2m na jih - pálí to přímo do haly a je to ideální skleník :-) a tak prostě dopoledne zatáhnu závěsy, všude kde to jde a v domě se stále drží příjemných 23st., ložnice je také na jih - opět zatahuji závěsy, místo přikrývek jsem dala obyčejná prostěradla. V patře u dcery v pokoji je tepleji, takže jsem rozvěsila mokrá prostěradla a ručníky na nebesa nad postelí a spí se jí krásně - hodně to provlhčí a ochladí vzduch - ventilátor ani klimatizaci nepotřebujeme. Zkuste to s těmi prostěradly - čím mokřejší a větší plocha, tím lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.8.11 17:23

ahoj
ja mam doma dva pokoje na vychod, kuchyn na zapad a obyvak na jia, takze cely vecer a noc vetram a mam otevrene okna, rano zaviram v pokojiku a loznici a zatahuji zaluzky a tak to delam postupne kam jde slunko. V loznici mam ted cca 25C, obyvak ani nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
26.8.11 17:38
mamca85 píše:
Ahoj holky,jak řešíte vedra doma?máme okna na jih,mám zavřená okna vyvětrala jsem ráno a už mi nepomáhá ani větrák.Mám tady 31 stupňů.jak to řešíte vy doma?

Tak to jsme na tom stejně!Taky máme okna na jih a sluníčko od rána do večera.Včera bylo na teploměru v obýváku 30 stup. 8-o A když potřebuju péct v troubě,nebo žehlit,to je teprv mazec :oops: Někdy mám chut strčit si hlavu do mrazáku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
26.8.11 19:26

Tak my větráme celý den,mám stáhlý žaluzky,ale stejně to nepomáhá.Včera bylo 29°c v obýváku,jinak pouštíme větrák,ale žádnej zázrak to teda není :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
26.8.11 20:21

Větrám hlavně v noci a dopoledne.pak zatemním celý yt a otevený okno jen v kuchyni kam praží jen dopoledne.Stejně je tu 28st. :-( Je mi z toho blivno.V obýváku,kde jsme většinou máme větrák.Je to o malinko lepší,ale teplota nespadne,jen že to fouká :mrgreen:

Dneska jsem musela žehlit a do toho myla myčka.Fakt mazec,bylo mi fakt dost špatně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný