Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ještě doplním naší zkušenost - dávám pod hlavu a záda na delší cestu tetra plínku, pěkně to odsaje. Nevím, jestli dělají u všech sedaček takové umělohmotné potahy (asi kvůli bezpečnosti nebo hořlavosti, či co), tak nám babička ušila z tenkého froté takové potahy, jako dělá třeba emitex.
Máme přes den v bytě 28 stupňů, jak zavřu je tu za chvilku nedýchatelno
synkovi jsou dva a já musím ležet, jsem v sedmém měsíci a čekáme dvojčata. Navic nám pod okny jezdí tramvaje, takže buď kyslík a rachot že se lidi neslyší nebo dusno na padnutí ![]()
Minulý rok jsme pořídili mobilní klimču, bez ní nevim nevím, v létě by tu bylo hodně přes 30 a to už jsem měla o malýho vážně strach. Takhle to tu sundáme na 27, aspoň něco. Teď ji máme ale ve sklepě, snad ta vedra na konci týdne přejdou a bude ještě chvilku klid… Jsem asi jediná kdo chce studený léto.
Jinak v autě v body nebo v krátkém overálku, mokrou plínku na otírání, na delší cestu převlečení, zadělaná okýnka plínkou, pití a pokud je klima, tak postupně, ale určitě zapnout a kdyžtak plínka přes nožičky
V autě zapínám klimošku tak na prvních 10-15 minut tak na 20 st. Až se mi auto pěkně vychladí, tak jí vypnu a nechám zapnutý pouze lehký větrák.