Vroubkovaná dlažba?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
871
27.8.11 12:59

Vroubkovaná dlažba???

http://www.koupelny-cema.com/…ektifikovany
Ahoj holky,
uvažujeme nad vroubkovanou dlažbou, má takový reliéfový povrch, je kvalitní značky - OPOCZNO, jen jsem prostě u nikoho tu vroubkovanou dlažbu doma neviděla, tak se bojím údržby…jak se to vytírá? A není tam větší pravděpodobnost, že se mi dlažba odloupne, když na ní něco spadne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4190
27.8.11 16:46

Máme vroubkovanou dlažbu v práci, na pohled ze začátku krása…odlupovat se neodlupuje, ale pořádně uklidit nejde…jedině rejžák a drhnou a drhnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
4.9.11 23:34

Máme teď čerstvou novou koupelnu se záchodem, povrch je jakoby břidlicový a reliéfní… Super je, že vůbec neklouže, ale z údržby mám taky hrůzu, zem je pořád špinavá (ještě pořád budujem), bude to chtít asi rejžák :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eliška84
5.9.11 10:26

Ahoj, měla jsme tenhle typ podlahy na starým bytečku.. No hrůza! Údržba mě stála pořádný nervy! Takže v novým bytě jsme si vydupala plovoucí podlahu a jsem spokojená :-)

• Citovat
  • Upravit
Holma
13.9.11 12:50

Tak já si takovou dlažbu teď nechala udělat do nové kuchyně, tak jsem na to zvědavá, není úplně hrubá, ale hladká také ne. Její barva už je taková jakoby „špinavá“, takže snad to na tom nebude tolik vidět. Je nádherná…ale čas teprve ukáže.

• Citovat
  • Upravit
eliška84
14.9.11 09:16

Tak nám pak dej vědět, jestli jsi nelitovala, že jsi nedala plovoucí podlahu :-) Já už bych třeba do toho nešla, jedině plovoučka :-) ;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný