Kolika behem piti UM?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kolika behem piti UM?
Prosim o radu. Moje dvoumesicni miminko ma zachvaty place a propinani telicka behem piti UM. Prodelal syndrom dechove tisne, byl 2 tydny v nemocnici. Nemohla jsem kojit, takze vicemene byl hned na UM. Nejdriv pil Bebu HA, 3 tydny ok a pak to zacalo. Presli jsme na Nutrilon HA, ted zkousime Nutrilon Anti Colics. Nekdy vse vypije ok, jindy narika a macha rucickami, propina se. Davam mu pravidelne probiotika a Espumisan. Pije z antikolikove lahvicky Mam. Obcas ho dam odrihnout po par minutkach, pak pokracujeme…ale to nejak nepomaha. Jakmile dopije, je ok, po piti ho brisko neboli. Plac prestane. Nemyslim, ze ho prekrmuji, pije 7× za den a spis nizsi prumer. Kaka jen 1× za 3 dny, ale po vyprazdneni se situace nezlepsi.
Ma nekdo podobnou zkusenost? Prosim o nazory a rady. Dekuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A jak kakání vypadá? malej trpěl na zácpy, taky je od narození na UM a když dlouho nekakal tak pak při pití vyváděl, jak se mu pohnuly střeva tak ho to bolelo, zkus dát na pití vodu, čaj, jestli po krmení je OK tak to klasická kolika nebude. A já mu pak s kakáním pomáhala, poznala jsem kdy tlačil a nožičky k břísku a dlouho i s pomocí teploměru. Když se vykakal každý den tak pak to bylo o dost lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diky za odpoved. Praveze ma kakani spis tekutejsi, zacpu nema. Ale asi mas pravdu, ze to muze mit neco do cineni s cinnosti strev. Zkusim ten cajik. Mas nejaky ozkouseny, co bys doporucila?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No je to dost různý, na bříško je dobrý heřmánkový nebo fenyklový ale mě po nich obě děti dost blindili, ale vyzkoušej za to nic nedáš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus taky gel pupík a kapicky do mleka napr sab simplex, pouzivala jsem to a pomohlo to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak temi jsem take vybavena
Ale Espumisan mi prisel trosku lepsi… Diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit