Kolikrát ma mít stolici?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kolikrát ma mít stoličku?
Nutrilon 1 Profutura
Maminky ve středu se přechazelo na Nutrilon 1 Profutura. chtěla bych se zeptat zda je normalní že prcek kaka obden stoho mlíčka. jsem zvykla že po jinejch mličkach kakal denně, ale měl zelenou stoličku a nebo bobíky zelene proto se přechazelo na tohle.tady vypada stolička pěkne akorat kaka obden tak jestli to neni problem.( zkousela jsem rourku, atd a ucpany nebyl rourka čista. prdíky ma stím probelm nema
potřebuji poradit zda to neni problem děkuji. mam jen strach že je neco špatně tak at se neobavam zbytečne!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@kattynka19 Pokud je dítě v pohodě, tak je to v pohodě. Kdyby mu něco vadilo, bude vyvádět a to asi nepřehlédneš/nepřeslechneš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si taky myslím že je to v pohodě. Asi mu mlíčko sedlo a stráví ho všechno tak moc nekaká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji maminky
hned jsem klidna.. je to první mimčo tak se obavam každe zmeny co udela
NO barvu stoličky ma opravdu lepší než u tech co měl..nevadí mu to a ucpany taky nebude, použila jsem na zkoušku rourku a nic se nedelo ani netlacil. jestě chci poradit s příkrmem jsou mu 3 měsice, tak bych se vas chtěla zeptat kdy začít když nekojím děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem i tady někde četla takovou teorii, že mlíko zas tolik vlákniny a jiných látek, takže může být, že nějáké dávky zpracuje beze zbytku… odborný článek v ruce nemám, ale zní mi to poměrně pravděpodobně… kor pokud bude propívat a nebude tím mít problém mimino… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattynka19 píše:
Děkuji maminkyhned jsem klidna.. je to první mimčo tak se obavam každe zmeny co udela
NO barvu stoličky ma opravdu lepší než u tech co měl..nevadí mu to a ucpany taky nebude, použila jsem na zkoušku rourku a nic se nedelo ani netlacil. jestě chci poradit s příkrmem jsou mu 3 měsice, tak bych se vas chtěla zeptat kdy začít když nekojím děkuji
Maly byl taky nekojeny a zacala jsem s prikrmy kdyz mu bylo 5 mesicu a tyden, drive to nebylo potreba, protoze malemu mlicko stacilo a nebyl hladovy, on se obecne o jidlo nehlasil. Zacinala jsem domac ryzovou kasickou, aby si zvykl na lzicku a az pak jsem presla na zeleninu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit