Kolín a okolí - budoucí maminky

2716
3.9.12 09:40

Kolín a okolí - budoucí maminky

Ahoj, ráda bych sem přivítala těhulky - budoucí maminky z Kolína a okolí k výměně zkušeností, pozdějšímu „kočárkování“ nebo třeba k společné návštěvě těhu-plavání apod. :) Mě je 29 let a čekáme v únoru 2012 první miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6744
3.9.12 10:12

Ahoj :mavam:
Já jsem z Kutné Hory, malý by se nám měl narodit kolem 20. listopadu, ale vzhledem k problémům čekáme, že to bude dřív :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
3.9.12 10:39

Kači01: koukám, že jste si užily.. tak snad tam chlapeček vydrží co nejdéle :kytka: My zatím pohlaví nevíme, na velký utz jdu 1.10., tak snad nám to tam poví. Kde budeš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
3.9.12 11:02

@HanHa Docela jo, taky jsem celé těhotenství vystrašená, abych ho v pořádku donosila. Chtěla jsem rodit v Havlíčkově Brodě, ale je to docela daleko. Takže buď Čáslav, pokud to dotáhneme až do ukončeného 36. týdne, pokud ne, tak asi v Kolíně ;) Půjdeš na triple testy? Já jsem s nimi měla docela problém. A kam chodíš na gynekologii, do Kolína?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
3.9.12 12:39

Kači01: já byla na prvotrimestrálním screeningu, takže na triple nepůjdu - můj Dr. tam pak už neposílá. Já budu rodit v Kolíně, k Dr. chodím taky do Kolína, jinak prcka máme z Iscare z Prahy.
Plavat asi nechodíš, viď? Já jsem sice na neschopence, ale ráda bych po velkém ultrazvuku někam do bazénu chodila, pokud Dr. dovolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
12.9.12 09:01

Koukám, že moc kolíňaček tu není, nebo jsou v té uzavřené diskuzi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
12.9.12 09:55

@HanHa :mavam: Viď, taky jsem čekala, že bude víc holek 8o Ne ne, já plavat nemůžu kvůli případné infekci, jak mám ten steh :( Taky jsem přemýšlela o kolínské porodnici, kdybych porodila dřív, tak bych tam i musela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
12.9.12 10:26

Kači01: třeba se ještě někdo přidá :) Jak ti je? Já už začínám cítit první „kopance“.. teda zatím jen přes ruku, jinak moc ne, ale aspoň už o prckovi vím.. nemám žádné nevolnosti, tak kromě rostoucího břicha jsem si ani zatím těhotná nepřipadala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
12.9.12 10:46

To je fajn, že už cítíš kopanečky, mně se to moc líbí a hlavně, jak píšeš, člověk je klidnější, když o miminku ví :hug: Já jak ho chvíli necítím, jsem hned nervózní. Jinak to jde, ale jak se zvětšuje břicho a vše se posunuje nahoru, tak se mi hůř dýchá a pálí mě často žáha a poslední dobou mě začínají bolet i nohy. Ale je to asi tím, že se moc nehýbu, pokud by bylo všechno v pořádku, věřím, že trocha pohybu by prospěla. Třeba cvičení pro těhotné ;) Jo a často smrkám krev, občas mi teče krev z nosu. Ale jinak nic hrozného :mrgreen: ;)
Máš rozumného doktora, že Tě na triply neposílá :palec: Mě poslal a akorát z toho byly nervy a stres. vyšlo mi vysoké HCG a na genetice nás doktorka chtěla vmanipulovat do plodovky, ačkoli oba screeningy vyšly negativní :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
12.9.12 11:50

Doktoři blázniví.. akorát přidělávají nervy :roll: Já mám pohybu dost, máme malé štěně.. ale snažím se opatrně a hodně odpočívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
12.9.12 11:54

Aha, tak to věřím, že štěňátko Tě nenechá celý den ležet s nohama nahoře :D Ale je dobře, že jsi opatrná :hug: Ono hlavně po IVF si toho člověk strašně moc váží a neriskuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stepankad
13.9.12 20:03

Ahoj holky, gratuluju k mimiskum, jsem z kolina ale bohuzel se k vam jeste nemohu pridat i kdyz bych moc chtela:( zatim nam to nejde…

• Citovat
  • Upravit
2716
13.9.12 22:37

Stepankad: ahoj, tak snad se brzy zadaří :) jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stepankad
13.9.12 23:11
@HanHa píše:
Stepankad: ahoj, tak snad se brzy zadaří :) jak dlouho se snažíte?

ahoj, od brezna…

• Citovat
  • Upravit
6744
14.9.12 05:56

@stepankad :mavam:
Držím palce, ať se vám miminko co nejdřív podaří :lol: :palec: A děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...