Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, ráda bych sem přivítala těhulky - budoucí maminky z Kolína a okolí k výměně zkušeností, pozdějšímu „kočárkování“ nebo třeba k společné návštěvě těhu-plavání apod.
Mě je 29 let a čekáme v únoru 2012 první miminko.
Ahoj ![]()
Já jsem z Kutné Hory, malý by se nám měl narodit kolem 20. listopadu, ale vzhledem k problémům čekáme, že to bude dřív ![]()
Kači01: koukám, že jste si užily.. tak snad tam chlapeček vydrží co nejdéle
My zatím pohlaví nevíme, na velký utz jdu 1.10., tak snad nám to tam poví. Kde budeš rodit?
@HanHa Docela jo, taky jsem celé těhotenství vystrašená, abych ho v pořádku donosila. Chtěla jsem rodit v Havlíčkově Brodě, ale je to docela daleko. Takže buď Čáslav, pokud to dotáhneme až do ukončeného 36. týdne, pokud ne, tak asi v Kolíně
Půjdeš na triple testy? Já jsem s nimi měla docela problém. A kam chodíš na gynekologii, do Kolína?
Kači01: já byla na prvotrimestrálním screeningu, takže na triple nepůjdu - můj Dr. tam pak už neposílá. Já budu rodit v Kolíně, k Dr. chodím taky do Kolína, jinak prcka máme z Iscare z Prahy.
Plavat asi nechodíš, viď? Já jsem sice na neschopence, ale ráda bych po velkém ultrazvuku někam do bazénu chodila, pokud Dr. dovolí.
Koukám, že moc kolíňaček tu není, nebo jsou v té uzavřené diskuzi ![]()
@HanHa
Viď, taky jsem čekala, že bude víc holek
Ne ne, já plavat nemůžu kvůli případné infekci, jak mám ten steh
Taky jsem přemýšlela o kolínské porodnici, kdybych porodila dřív, tak bych tam i musela ![]()
Kači01: třeba se ještě někdo přidá
Jak ti je? Já už začínám cítit první „kopance“.. teda zatím jen přes ruku, jinak moc ne, ale aspoň už o prckovi vím.. nemám žádné nevolnosti, tak kromě rostoucího břicha jsem si ani zatím těhotná nepřipadala.
To je fajn, že už cítíš kopanečky, mně se to moc líbí a hlavně, jak píšeš, člověk je klidnější, když o miminku ví
Já jak ho chvíli necítím, jsem hned nervózní. Jinak to jde, ale jak se zvětšuje břicho a vše se posunuje nahoru, tak se mi hůř dýchá a pálí mě často žáha a poslední dobou mě začínají bolet i nohy. Ale je to asi tím, že se moc nehýbu, pokud by bylo všechno v pořádku, věřím, že trocha pohybu by prospěla. Třeba cvičení pro těhotné
Jo a často smrkám krev, občas mi teče krev z nosu. Ale jinak nic hrozného
![]()
Máš rozumného doktora, že Tě na triply neposílá
Mě poslal a akorát z toho byly nervy a stres. vyšlo mi vysoké HCG a na genetice nás doktorka chtěla vmanipulovat do plodovky, ačkoli oba screeningy vyšly negativní ![]()
Doktoři blázniví.. akorát přidělávají nervy
Já mám pohybu dost, máme malé štěně.. ale snažím se opatrně a hodně odpočívám.
Aha, tak to věřím, že štěňátko Tě nenechá celý den ležet s nohama nahoře
Ale je dobře, že jsi opatrná
Ono hlavně po IVF si toho člověk strašně moc váží a neriskuje ![]()
Ahoj holky, gratuluju k mimiskum, jsem z kolina ale bohuzel se k vam jeste nemohu pridat i kdyz bych moc chtela:( zatim nam to nejde…
Stepankad: ahoj, tak snad se brzy zadaří
jak dlouho se snažíte?
@HanHa píše:
Stepankad: ahoj, tak snad se brzy zadaříjak dlouho se snažíte?
ahoj, od brezna…
@stepankad ![]()
Držím palce, ať se vám miminko co nejdřív podaří
A děkuji ![]()