Kolísavé teploty u 2letého

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.11.16 09:31

Kolísavé teploty u 2 letého

Maminky mam doma syna, kterému jsou 2 roky uz min vykend měl teploty, ale do pondělí to přešlo a nic jiného mu nebylo tak jsem to neřešila nebylo to nic hrozného…jenže ve čtvrtek měl zase 39, panadol pomohl a ulevilo se mu. Včera mu cele dopoledne nic nebylo tak jsem hned nechtěl letět k doktorce co bych ji řekla měl teplotu, ale uz mu nic není? No a večer to začalo měl 38, pak 39, chvíli dokonce 40..jenže mu ta teplota pořad skakala nahoru dolu chvíli tak a chvíli tak…uz jsem byla rozhodnuta ze jeden na pohotovost když měl zase 37,5 tak jsem řekla ze to počká do rána. Dneska ráno si stěžoval i na bolení nozicek asi, ale on nemluví max mi řekne au a někam ukáže tak se to blbe ptá co ho bolí každopádně teplotu ma i přes panadol pořad…nevíte někdo co by to mohlo byt? A než me ukamenujete čekám na přítele až přijede a jedem na pohotovost, ale ted malý stejne spí tak ho chci nechat aspoň trosku vyspat :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
19.11.16 09:54

Trvala bych na CRP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
19.11.16 10:08

My to tak to měli v k květnu, malá měla 1 a 3/4, měla jeden den ve čtvrtek horečku, skoro 39, v pátek teplotu a v sobotu už byla zdravá, další týden ve čtvrtek znovu horečka a v pátek už nic, to jsem si říkala, že shoda náhod, no ale další týden znovu, zase po týdnu, to už jsem s ní druhej den valila k doktorovi, nic na ní nenašel, ale crp bylo 40, to je taková hranice pro atb, tak mi je napsal, jak jsme došli dom, šla malá spát, vzbudila se úplně propocená, ale zas úplně zdravá, atb jsem jí nedala, za týden jsme šli na kontrolní crp a už bylo jen 6 a teploty už se neopakovaly. Asi s něčí statečně bojovala. Ale určitě nech vyšetřit moč, zkontrolovat uši a udělat crp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.16 10:14

Me ted děla nejvíce starosti to ze nechce moc pit včera vypil tak půlku toho co normálně což s vysoký a horeckama není dobre uvidím co mi řeknou na pohotovosti mam o nej strach :-(
Autorka

• Citovat
  • Upravit
4700
19.11.16 10:41

Docela by mě zajímala příčina. Klučina od sousedů (skoro 3 roky) má to samé. Jeden den horečka, vůbec nic mu není a pak je cca týden zdráv. Za pár dní opět horečka bez jakýchkoliv příznaků a druhý den zase bez horečky. Následně pár týdnů nemá vůbec zvýšené teploty a pak se to opakuje. Jeho dětská doktorka na něm nikdy nic neshledala.
Moc by mě zajímalo, co to tedy má znamenat, když k tomu ani dětská doktorka vůbec nic neřekne a jen kroutí hlavou.

Anonymní držím palce, ať je synek opět zcela zdráv!
To kolísání naměřených hodnot v krátkém čase bych spíše přisuzovala teploměru. Pokud měříte jiným, než starým klasickým rtuťovým teploměrem, může se stát, že jsou naměřené hodnoty zavádějící. Moderní teploměry jsou na dvě věci - před pár lety s tím před mými zraky bojovaly samotné doktorky v nemocnici. 3 teploměry = 3 různé výsledky ihned za sebou. Rozdíly ve stupních!!! Vyjádřili se tím způsobem, že těm teploměrům se nedá věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
19.11.16 11:16

Ja bych na pohotovost nešla. kor pokud to jde srazit.

počkal bych do pondělí, nechala bych udělat crp a vyšetřit moč.

a co zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.16 13:38

Tak z pohotovosti jsme odešli s antibiotikama a hnisavou anginou tak doufám ze mu to zabere a bude mu lépe
Autorka

• Citovat
  • Upravit
1724
9.2.20 01:32

Obnova

Ahoj,
Rada bych se poradila, protoze syn 4r, od patka teplotuje… Vecer temer 40tky tak jsem dala nurofen, zabal predlokti a lytka. Dobryy,. Ale dnes uz je to treti den, tvrdi ze ho nic neboli, v krku nic nevidim, trd zacal bycg rekla mit rymu. No ale skacou mu teploty, uplne hrozne, vecer v 19h 39,6-nurofen, 20h,38,9, 21h-39,4 ted temer podchlazeny 1h.
Prece nemuze teplota padat takhle rychle? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85280
9.2.20 05:50

@PetraMerry nekdo na ty leky tak reaguje. A podchlazeny znamena co? Navic je to 6 hodin po Nurofenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí