Koloběžky Praha

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
291
20.6.17 14:19

Koloběžky Praha

Ahoj holky,

je tu někdo z Prahy s koloběžkou, kdo by se rád seznámil? :)

V sobotu jsem si vyzkoušela a objednala první koloběžku, o víkendu ji dostanu k narozeninám a nemohu se dočkat první vyjížďky. Jen zatím nevím, jak zvládnu střídat nohy. Pokud je tu někdo, kdo to už umí a nechce jezdit sám nebo taky další začátečník, moc ráda někoho poznám :D

S přítelem jezdíme na kole ale na ostatní sporty moc není. Brzy se budeme snažit o miminko. Ještě ráda plavu, bruslím, chodím (nordic walking), mám ráda čtení, výlety, hudbu, koncerty, hraju na flétnu. Bydlím v Praze 5 a pohybuju se v lokalitách centrum Prahy, Košíře, Smíchov, Řepy, Ladronka, Hvězda atd. Ráda poznám nějakou novou kamarádku v podobné situaci, s podobnými zájmy - klidně i bez koloběžky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jančakecalka
20.6.17 15:57

@Simin.ula Škoda,že nejsi ze severu Čech, hned bychom mohli vyrazit. Jezdíme celá rodinka už dva roky. ;) :palec:

• Citovat
  • Upravit
291
21.6.17 11:03

@Jančakecalka Škoda. Skoro to vypadá, že v Praze nikde nikdo, přitom tu potkávám tolik lidí s koloběžkama. Přítel je jenom na kolo, ten se mému nápadu s koloběžkou dost divil, jakože jestli na tom fakt budu jezdit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
21.6.17 15:19
@Simin.ula píše:
@Jančakecalka Škoda. Skoro to vypadá, že v Praze nikde nikdo, přitom tu potkávám tolik lidí s koloběžkama. Přítel je jenom na kolo, ten se mému nápadu s koloběžkou dost divil, jakože jestli na tom fakt budu jezdit :lol:

No, mi právě z kol přesedlali na kolobky, protože je to pohodička a mě to i doporučil ortoped kvuli páteři a manželovi na klouby, takže fakt spokojenost. Máme i trasy, kdy ujedeme 25 km uplně v pohodě i s děckem. ;) Jak to tak vypadá, tak na kolo už asi nikdy nesedneme :mrgreen:
To jo, nedávno jsme byli v Praze a jezdilo tam dost lidiček na kolobrndě, tak se divim, že se ti ještě nikdo neozval.

• Citovat
  • Upravit
291
25.6.17 09:38

Je to dost rozporuplný. Někde koloběžku na klouby doporučují, jinde ne. Třeba jsem četla, jak to báječně posiluje všechno. Zároveň, že se to nedoporučuje lidem, kteří jsou hypermobilní což je můj případ :roll: Tak nevím. Ale říkala jsem si, že to zkusím a že za tu radost to stojí.

Včera jsme měli bezva sobotu na chatě, s rodičema a dalšími lidmi grilování, dárky a konečně už mám tu svojí koloběžku. Mám radost jak malý dítě o Vánocích :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
25.6.17 13:30

Tak je úvodní projížďka za mnou. Dojela jsem kousek do vesnice a zpátky a jsem červená až za ušima. Tohle je nejlepší posilovna a fakt mě to baví. Jízda na kole je proti tomu jak nic. Je to super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
27.6.17 10:43
@Simin.ula píše:
Je to dost rozporuplný. Někde koloběžku na klouby doporučují, jinde ne. Třeba jsem četla, jak to báječně posiluje všechno. Zároveň, že se to nedoporučuje lidem, kteří jsou hypermobilní což je můj případ :roll: Tak nevím. Ale říkala jsem si, že to zkusím a že za tu radost to stojí.Včera jsme měli bezva sobotu na chatě, s rodičema a dalšími lidmi grilování, dárky a konečně už mám tu svojí koloběžku. Mám radost jak malý dítě o Vánocích :lol: :dance:

Taky jsem to slyšela, ale za sebe a manžela mužu říct, že naprosto v pohodě a to i s našima zdravotníma problémama, naopak nám to velmi pomáhá. Třeba z kola jsme byli vždycky totálně hotoví, ale ted jsme v pohodě a moc nás to baví. Ted nelituju, že jsem dala na svého ortopeda :palec: Podle mě, at si to každý vyzkouší a uvidí sám, jestli to jde nebo ne ;)
To věřím, taky jsem měla radost, když už nakoupené kolobky jeli s náma z obchodu domů :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
27.6.17 10:45
@Simin.ula píše:
Tak je úvodní projížďka za mnou. Dojela jsem kousek do vesnice a zpátky a jsem červená až za ušima. Tohle je nejlepší posilovna a fakt mě to baví. Jízda na kole je proti tomu jak nic. Je to super :-)

Tak bezva :potlesk: vidím to stejně jako ty ;) :palec: Ono, když si na to ježdění zvykneš, tak tělo už pracuje pak jinak, já za ty dva roky už vim svý :mrgreen: Je dobře, když tě to baví, to musí, bez toho by to ani nešlo. :)

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
27.6.17 10:46

@Simin.ula Zrovna příští týden jedeme na dovolenou do Beskyd a bereme si koloběžky sebou mi i dcera a už se moc těšíme, jak budeme drandit :dance: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
27.6.17 10:50

@Simin.ula Naše,,holky,, :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
291
27.6.17 12:10

Krráááásný! :potlesk:

Taky jsem váhala mezi modrošedou a červenou, nakonec jsem si říkala, že já budu dost výrazná na koloběžce i bez červený barvy :lol:
Teď mám mraky jiných zařizování, ale ve čtvrtek večer snad zase vyjedu.
Dovolenou máme první týden v srpnu ale holt bude bez koloběžky, budeme s přítelem střídat kolo a chůzi. Na celodenní ani půldenní výlet to stejně zatím není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
27.6.17 16:34
@Simin.ula píše:
Krráááásný! :potlesk:Taky jsem váhala mezi modrošedou a červenou, nakonec jsem si říkala, že já budu dost výrazná na koloběžce i bez červený barvy :lol:
Teď mám mraky jiných zařizování, ale ve čtvrtek večer snad zase vyjedu.
Dovolenou máme první týden v srpnu ale holt bude bez koloběžky, budeme s přítelem střídat kolo a chůzi. Na celodenní ani půldenní výlet to stejně zatím není :D

Díky ;)
Mi šli právě do barev, které jsou na silnici vidět, ikdyž se snažíme jezdit spíš po cyklostezkách, hlavně teda s dcerou, ale někdy to bez úseku po silnici nejde.To je jasný, člověk si musí zvykat, ale mi jeli na první jízdu hned tehdy do Hrádku nad Nisou a cyklostezkou až do Německa k Obersdorfskému jezeru a zase zpět do Hrádku, ale bylo to úžasný :palec: Jezdíme tam několikrát ročně a i do Jizerek, máme trasy po Bedřichově, Smědava, tak různě.

• Citovat
  • Upravit
291
28.6.17 04:38

Hmmm, tak takhle daleko jsem s uvažováním o barvě nedospěla, na silnici jezdím dost nerada i na kole.
A jak jde třeba jízda z kopce? To si moc neumím zatím představit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
28.6.17 09:42
@Simin.ula píše:
Hmmm, tak takhle daleko jsem s uvažováním o barvě nedospěla, na silnici jezdím dost nerada i na kole.
A jak jde třeba jízda z kopce? To si moc neumím zatím představit :)

Taky neradi jezdíme po silnici, ale někdy se kousek třeba musí a nebo raději přejdeme a vedeme kolobku, když je hodně aut.Ale máme trasy dost po cyklostezkách, takže to je v pohodě.
Hele, mi do toho šli po hlavě a hned ten první výlet jsme jeli cestou, kde byly i docela krpály a musim říct, že adrenalin, ale když se brzdí, a jedeš podle svého tempa, co ti hlava dovolí, tak je to v pohodě. Mi teda nevylezeme na kolobky bez přilby a já raději nosím i chrániče kole a loktů a dcera taky, je to přece jel lepší a jsem klidnější, že kdybych spadla, tak se tolik nepomlátim. :)

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
28.6.17 09:51

Pár foteček:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky