Koloběžky Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
291
28.6.17 12:14

Helmu mám v plánu a rukavice na ruce asi taky. Chrániče na kolena a lokte nevedu, škrtí mě to, nějak to na sobě nesnesu :lol: I na kolečkových bruslích jezdím bez toho, mám jen chrániče na ruce a zatím dobrý, asi umím docela padat, až na jeden pád s ošklivým naražením kostrči žádný další úraz. Nesmím přecenit své rychlostní možnosti :D

Krásný fotky, díky. Časem třeba taky něco přidám. Odkud jste a kde všude jezdíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
28.6.17 16:14
@Simin.ula píše:
Helmu mám v plánu a rukavice na ruce asi taky. Chrániče na kolena a lokte nevedu, škrtí mě to, nějak to na sobě nesnesu :lol: I na kolečkových bruslích jezdím bez toho, mám jen chrániče na ruce a zatím dobrý, asi umím docela padat, až na jeden pád s ošklivým naražením kostrči žádný další úraz. Nesmím přecenit své rychlostní možnosti :DKrásný fotky, díky. Časem třeba taky něco přidám. Odkud jste a kde všude jezdíte?

Jo, rukavice máme taky.
Je to dobrá věc nedělaj se puchýře :palec:
Mě taky spousta těch chráničů vadila, ale nakonec jsem našla ty správné, musí taky padnout velikost, jinak pak škrtí, to ano.Na kolčkových bruslích já jezdit nesmim, takže mám smulu, ikdyž bych docela ráda.
Ono ani nejde tak jak umíš padat dle své blbosti :mrgreen: ale spíš o to, když do tebe vrazí třeba jiný cyklista nebo auto, tomu nezabráníš a mužeš být hodně pomlácená. Bohužel to znám a věř, nebylo to nic příjemnýho, následky mám do ted a je to víc, než rok, no, to jsem jezdila ještě bez chráničů, ale přilba mě tehy zachránila hlavu, letěla jsem na obrubník.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová