Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobry den, mam dotaz kdo byl na kolonoskopii, muzu to projimadlo i kdyz kojim???me jde o to jestli to pusobi jen ve streve nebo prechazi do tele celkove.vim,treva ze guttalax je jen mistni, a muzu ho i v kojeni. dekuji moc strasne se bojim..
Podstoupila jsem kolonoskopii, když měl syn kolem 7 měsíců a byl v té době kojený. Doktor to věděl a problém nebyl. Miminku to taky žádnou újmu neudělalo
Je to bez problémů, akorát se pak snaž víc pít, ať nechybí tekutiny. Ale jinak ten sajrajt působí opravdu jen ve střevech, není se čeho bát..
Ahoj holky… takže jste podstoupily kolonoskopii i při kojení? mně řekli, že dva dny kojit nemůžu… jeden den co piju ten roztok a pak po té injekci… tak právě nevím zda na to jít…
dcera má teprve 8 týdnů…
Mě teda nikdo nic neříkal, ale měla jsem syna už staršího, takže nebyl už jenom na mlíku, ale i na příkrmech.
A v přibalovém letáků to není? Pokud by nebyl problém s tím roztokem tak pak si to můžete střihnout „na ostro“ pokud by vám šlo o kojení.
No na ostro, uff… už jednou jsem na tom byla, ale to už je dávno… prý v tom letáku je, že se může, tak nevím proč mi sestra řekla, že ne…
Ahoj holky,
nevíte o nějakém dobrém mudr v Brně? Mám jít na kolonoskopii a můj mudr mi doporučil jít k Milosrdným, ale chci znát i nějaký nezaujatý názor. Díky.
Zdravím. Asi mě v blízké době čeká kolonoskopie a zatím plně kojím. Celý den se před tím nemá jíst a nějakou dobu před tím i pít. Nemůže hrozit, že přijdu o mléko?