Kolonoskopie a kojení

890
20.12.12 11:21

kolonoskopie a kojeni

Dobry den, mam dotaz kdo byl na kolonoskopii, muzu to projimadlo i kdyz kojim???me jde o to jestli to pusobi jen ve streve nebo prechazi do tele celkove.vim,treva ze guttalax je jen mistni, a muzu ho i v kojeni. dekuji moc strasne se bojim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58843
20.12.12 11:39

Podstoupila jsem kolonoskopii, když měl syn kolem 7 měsíců a byl v té době kojený. Doktor to věděl a problém nebyl. Miminku to taky žádnou újmu neudělalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.12.12 12:13

Je to bez problémů, akorát se pak snaž víc pít, ať nechybí tekutiny. Ale jinak ten sajrajt působí opravdu jen ve střevech, není se čeho bát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
18.1.13 12:24

Ahoj holky… takže jste podstoupily kolonoskopii i při kojení? mně řekli, že dva dny kojit nemůžu… jeden den co piju ten roztok a pak po té injekci… tak právě nevím zda na to jít… :( dcera má teprve 8 týdnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58843
18.1.13 13:05

Mě teda nikdo nic neříkal, ale měla jsem syna už staršího, takže nebyl už jenom na mlíku, ale i na příkrmech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
18.1.13 13:32

A v přibalovém letáků to není? Pokud by nebyl problém s tím roztokem tak pak si to můžete střihnout „na ostro“ pokud by vám šlo o kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
18.1.13 13:37

No na ostro, uff… už jednou jsem na tom byla, ale to už je dávno… prý v tom letáku je, že se může, tak nevím proč mi sestra řekla, že ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bezejménaa
5.4.13 11:51

Ahoj holky,
nevíte o nějakém dobrém mudr v Brně? Mám jít na kolonoskopii a můj mudr mi doporučil jít k Milosrdným, ale chci znát i nějaký nezaujatý názor. Díky.

• Citovat
  • Upravit
316
20.7.15 13:47

Zdravím. Asi mě v blízké době čeká kolonoskopie a zatím plně kojím. Celý den se před tím nemá jíst a nějakou dobu před tím i pít. Nemůže hrozit, že přijdu o mléko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí