Komáří štípnutí a další pupínky

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13503
19.8.11 13:40

komáří štípnutí a další pupínky

Ahoj
dcerku mam u babicky a vcera mi volala, ze dcerku v noci stipnul komar, ze ma asi tri bodance, no nic tragickeho, ze.
Ted mi volala, ze je nestastna(hned me zatrnulo co se zase stalo), ze dcerka ma asi nejakou alergii na to stipnuti, ze ti stipance ma natekle a ze se ji udelalo dalsich asi 10 kolem, ze to ma i pod ocicky atd.
Co to je??? To se nejak roznasi, nebo ma na to stipnuti alergii nebo je to neco horsiho?
Pry to maze alpou, ale nepomaha to.
Poradite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3389
19.8.11 13:48

co takhle neštovice?? :think: jinde na těle nic nemá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.8.11 13:49

no to bohuzel nevim, ja jsem ji nevidela. :-(
Ty stipance ma prave na tele, ale ma pry i na obliceji a cele takove natekle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
19.8.11 13:52

asi bych zajela minimálně do lékárny na konzultaci popřípadě pro nějakou mastičku… :think: :nevim:
a nemá třeba zvýšenou teplotu?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Koty nepřihlášená
19.8.11 13:57

Tak přesně s tímhle jsme byli před pár dny u Mudry. Původně jsem myslela, že je to nějaká potravinová alergie, ale Mudra říkala, že ten den jsme už asi čtvrtí s tímhle a prý je to opravdu od komára, že jsou nějací agresivní. Malej se opupínkoval po celým těle a asi za tři dny to zmizelo. Prý je na to dobrá zinková mast. Zinek prý obsahují všechny mastičky na zadeček :wink:

• Citovat
  • Upravit
3389
19.8.11 14:05

8-o taky koukám přijde mi že jsou komáři nějak zmutovaný…jsou minimálně 2krát větší než bývaly :nevim: :zed: :cert: takže bych se tomu ani nedivila…je fakt že včera si mě stěžovala sousedka že je celá poštípaná… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.8.11 14:09
Koty nepřihlášená píše:
Tak přesně s tímhle jsme byli před pár dny u Mudry. Původně jsem myslela, že je to nějaká potravinová alergie, ale Mudra říkala, že ten den jsme už asi čtvrtí s tímhle a prý je to opravdu od komára, že jsou nějací agresivní. Malej se opupínkoval po celým těle a asi za tři dny to zmizelo. Prý je na to dobrá zinková mast. Zinek prý obsahují všechny mastičky na zadeček :wink:

jeeee vazne? Tak to by se mi tak nejak ulevilo :hug:
No kazdopadne odpoledne prijede dcerka domu, tak na to mrknu a uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
19.8.11 14:29

Nedavno to bylo v tv,ze letos je hmyz hodne agresivni a i jejich pichnuti.
Kluka nedavno stipnul komar na zadech,dvakrat,stipnuti mel natekle teda dost a druhy den tam mel na obou mistech vetsi strup,ale jako kdyby se odrel.
Ten den jsem s im sla k dr na 3letou,rovnou jsem ji to ukazala a rekla mi,ze to je reakce na to stipnuti,tak ja nevim,nikdy jsem tohle nevidela.Ted tam ma tmave fleky,je to videt.

• Citovat
  • Upravit
27007
19.8.11 14:42

no vidíš mě štíplo hovado a pupem má hrozně velký už týden!!první dni mě z toho bolela hrozně noha při každém došplánutí ted tam mám kolem jakoby modřinu taky divný.
Těžko říct co vzít dcerku a zajet radši k lékaři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
19.8.11 14:46

Jojo,taky to známe.A dávám malé Zodak kapky,–10 kapek- a mažu fenistilem a do 3 dnů je to pryč,hlavně jí to nesvědí,neškrabe se a může se to hojit… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.8.11 14:53

no k lekari uz tezko, jedine na pohotovost, kazdopadne jsou tam az od ctyr, dcerka by se mela vratit po ctvrte, tak se na ni podivam, zavolam tam a uvidim, ale mozna na to svedeni pokud to svedit bude by neco vhodne bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
19.8.11 15:08

ahojky, dcerka(15m) taky silně reaguje na komáří štípnutí- nedávno ji píchl do víčka a místo oka měla škvírku. pediatr mi doporučil fenistil gel, tekutý pudr, na otok fenistil kapky perorální a jako prevenci jakýkoli repelant na oblečení popř. i na kůži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
20.8.11 12:11

Takze stipancu ma hodne, i pani v lekarne mi rikala, ze jeji vnoucek je cely postipani a ze jsou komari nejaci agresivni.
a tu nateklou pusinku pod ockama ma proto, ze ji babicka nenamazala kdyz spolu byly na slunicku a mala to ma cele spalene. :cert: Holky cim to zchladit a at to nema takove rude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
22.8.11 14:35

Krémem s pantenolem. Dobrý je např. bepanthen-krém (s modrým pruhem). (Bepanthen-mast má červený pruh a je na opruzeniny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
26.8.11 10:45

já třeba alergii na komáří štípnutí mám a taky to mám nateklý, občas mám z toho i teplotu :( Jsou nějaký zmutovaný :) pomáhá mi fenistil.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML