Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, můj tříletý syn si poslední dobou pořád sahá přes tepláčky na pindík nebo na pytlík,když jsem se ho dneska zeptala proč si tam sahá tak mi řekl že ho tam bolí,řekla jsem mu at mi ukáže kde a on ukázal na varlátko.Chtěla jsem se zeptat,jestli jste to taky měly maminky u chlapečků nebo bych měla jít raději k doktorovi??? Moc děkuji za radu.
Dorisska píše:
Dobrý den, můj tříletý syn si poslední dobou pořád sahá přes tepláčky na pindík nebo na pytlík,když jsem se ho dneska zeptala proč si tam sahá tak mi řekl že ho tam bolí,řekla jsem mu at mi ukáže kde a on ukázal na varlátko.Chtěla jsem se zeptat,jestli jste to taky měly maminky u chlapečků nebo bych měla jít raději k doktorovi??? Moc děkuji za radu.
nevim nač čekat. V pondělí bych určo zašla k doktorovi
Samozřejmě to může být prkotina,ale taky nemusí. Doktor prohlídne a ty budeš mít klid ![]()
Jelikož jsem ženská, tak nemám nejmenší tušení, co je u chlapů a chlapců normální. Jinak jsem naprosto klidná matka a nenervují mě prkotiny, ale tohle je pro mě španělská vesnice, takže bych k doktorovi šla. Mohl se bouchnout, varle se mohlo uskřinout.. jestli třeba víš že se někde praštil nedávno, tak bych ani nečekala do pondělka. Uskřinutí není žádná sranda, to by mohlo taky odumřít. Jak říkám, normálně plašan nejsem, ale tady bych byla.
Btw., i proto bych byla šťastná, kdybych další dítě měla taky holčičku. S klukama si prostě nevím rady ![]()
Teď jsem si přečetla, že u torze varlete je bolest prudká, tak to asi můžete být v klidu. Stejně bych ale k dr. šla.
Moc děkuji…určitě k doktorovi zajdu,ale myslím si že se bouchnul asi když sedal na kolo.