Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
A není to jedno? Hlavně, že se líbí vám. Jinak za mě ne, ale jak říkám, názor druhých by ti měl být jedno. Pokud se dítě nebude jmenovat Esmeralda Nšoči Vopršálková.
Tak k tomu by snad pasovalo už jen to příjmení Janáček.
![]()
Jinak je to na vás. Když se ti líbí, tak ho dejte…
No, upřímně, já bych nedala ani jedno z těch dvou jmen ani kdyby byla samostatná. Ale to je jen můj názor. ![]()
Mě se nelíbí ani jedno a dohromady, už vůbec, ale je to vaše dítě. Pojmenujete ho jak se líbí vám.
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
hlavní je, aby se jméno líbilo Vám - druhé jméno bývá většinou stejně jen na papíře a dohromady se tak málokdo představuje. Já kolikrát jsem překvapená, že dotyčný má dvě jména ![]()
V našich podmínkách mi to nepřijde úplně praktické a toto teda ani foneticky hezké.
Dej co se líbí Vam, rodičům. U nas si taky všichni tukali na cela (máme teda jedno jméno u kazdyho), ale nám to bylo sumak, děti mají krásný jména a všichni si zvykli.
Za mě s to blbě vyslovuje…když pominu, že se mi ani jedno jméno nelíbí
ale je to vaše dítě, tak si ho pojmenujte jak se líbí vám…
Tobě se líbí
ale jake s tim bude mít děcko do budoucna komplikace neřešíš.
Az se bude podepisovat, tak ti jiste poděkuje, hnedle v první třídě.
Jinak je to ve finále všem fuk.
Dělej jak myslíš.
Na mě by žádný Otakar Leo J nijak líbivě nepůsobil.
@Alušáček píše: Více
No to fakt nebude
![]()
Naopak - byl by to typický příklad nesmyslného řazení slov, kdy v běžné řeči dojde ke splynutí hlásek a bude to znít jako jedno delší slovo - „leotakar“.
Ahoj, jméno pro chlapečka… Líbí se mi kombinace Otakar Leo příjmení začíná na J hodí se Ano nebo Ne