Kombinace Paralen a Algifen

3157
22.10.13 16:03

Kombinace Paralen a Algifen

Prosím netušíte někdo jestli je možné kombinovat Paralen 500 a na to Algifen? Vzala jsem si Paralen na chřipku a horečku, ale ted me ukrutně bolí hlava a vím že zabere jenom Algifen, tak nevím jak moc je to blbé to zkombinovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31104
22.10.13 16:18

@marmelada78 mělo by to být O. K. pokud to nehodláš jíst po platech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.10.13 16:24

@marmelada78 klidně si dej ;)

• Citovat
  • Upravit
3157
22.10.13 16:25
@Myrha píše:
@marmelada78 mělo by to být O. K. pokud to nehodláš jíst po platech

moc dík, po platech určitě ne.. akorát bych nerada strávila zbytek dne zvracením což se mi často při kombinaci nějakých prášků stává. Bohužel díky migréně je ze mě docela „feťák“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
22.10.13 16:39

@marmelada78 jsou to 2 účinné látky, nemělo by to dělat neplechu, doporučuje se to střídat i malým dětem. Možná si to dej raději 2-3 hodiny od sebe.

Jinak zvracet můžeš po jakýchkoliv analgetikách, nemusí to být kombinace - to je ta migréna.

Nezkoušela jsi hoemopatika a hořčík? Chce to nasadit hne při prvním tlaku, ale mě to funguje skoro líp. A když ne, tak pak přijde na řadu (v mém případě) nurofen rapid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
22.10.13 16:47
@Myrha píše:
@marmelada78 jsou to 2 účinné látky, nemělo by to dělat neplechu, doporučuje se to střídat i malým dětem. Možná si to dej raději 2-3 hodiny od sebe.

Jinak zvracet můžeš po jakýchkoliv analgetikách, nemusí to být kombinace - to je ta migréna.

Nezkoušela jsi hoemopatika a hořčík? Chce to nasadit hne při prvním tlaku, ale mě to funguje skoro líp. A když ne, tak pak přijde na řadu (v mém případě) nurofen rapid

Hořčík si dávám každý den, homeopatika jsem nezkoušela, vůbec tomu nerozumím, můžeš mi poradit něco konkrétního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
22.10.13 19:42
@marmelada78 píše:
Hořčík si dávám každý den, homeopatika jsem nezkoušela, vůbec tomu nerozumím, můžeš mi poradit něco konkrétního?

Já používám belladona 9CH

Kuličku při prvním náznaku a pak cca co 15 minut první hodinu a pak jak si vzpomenu - správné dávkování má být asi co 15 minut 2-3 hodiny a pak co 30 minut 1 den, ale já jsem hrozná, jak mě ta bolest přejde zapomenu na to.

A samozřejmě hodně pít, ale to znáš - doporučuji kromě vody mátovo-meduňkový čaj.

Ne každému to pomůže, ale minimálně to neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
22.10.13 19:44

Jinak tady máš popisy k jednotlivým monokomponentním homeopaitikům
 http://www.kezdravi.cz/…rena-migreny

jestli se najdeš v něčem jiném, tak si to klidně kup. Homeopatika se pak mohou brát tak, že si vezmeš od každého druhu homeo 1 kuličku. Kdyby sis vzala nějakou „zbytečnou“ vůbec to nevadí.
Složením jsou homeopatika jen cukr. Takže to není ani návykové ani škodlivé, ani se nemůžeš extra splést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
22.10.13 19:45

Jinak kdyby ses chtěla léčit homeopatií nějak cíleně, chce to odborníka, je to totiž o tom, že by hledal příčinu opakujících se migrén a léčil by tu.

To co dělám já, tedy beru si to na to, až to přijde, není zcela správně, ale mě to funguje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
22.10.13 19:45

Mimochodem pokud ten hořčík nepomáhá, tak ho kdyžtak neber - ono všeho moc škodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí