Kombinace VŠ a práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Fazulina píše: Více
ucim od roku 1995, uz tehdy jsem dostavala hodiny do uvazku, namatkou obcanku, anglictinu, vytvarku…
Nemohlo to vychazet nikdy. Mame 22 hodin prime cinnosti. Kdyz mi cestina plus dejak udelaji 21 hodin, musi mi neco dat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fazulina píše: Více
nebo v malych skolach. Tam vzdy ucili vsichni vsechno. K upusteni od pojmu aprobace doslo kvuli „odbornikum“ do skol. My mame treba ing. dulniho inzenyra se vzdelanim z 80. let. Ten nema aprobaci vubec na nic na zs.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracovala jsem i při denním studiu (prvně na zkrácený úvazek, poté na plný v oboru co jsem studovala). Určitě to jde. Samozřejmě každý den po příchodu z práce po náročném zaučování (u nás trvá dva měsíce) jsem se do večera učila na státnice, ale dala jsem to, o pár desetin mi utekl červený diplom
.
Příspěvek upraven 16.01.25 v 10:56
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gracetheworld
A proto jsem změnil názor a dnes sem poslal e-mail na studijní oddělení, že chci dvouobor - historie pro vzdělávání a společenské vědy pro vzdělávání. Mimochodem, to pedagogické minimum chci dělat potom - jaké s tím máte zkušenosti - průběh apod. Jinak dojíždět budu v pátky a soboty a sehnal jsem praxi na účto u soukromníka v Praze, takže už pak budu moct nastoupit do tý firmy. Mockrát děkuji za moc důležité informace, který mi fakt pomohli ![]()
- Citovat
- Upravit
@bonsaj493 píše: Více
No já to zaučování budu mít déle, protože se jedná o účetnictví a já nechci nic pokazit. Ježíš, to bych na sto procent nedal. Cením a obdivuju ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Jsem ráda že moje rady tě „donutily“ se nad tím trochu více zamyslet a zvážit své možnosti. Budu držet palce aby ti vše dopadlo jak si představuješ.
Mimochodem, pokud budeš studovat dvouobor pro vzdělávání, tak pedagogické minimum pak nepotřebuješ. Pedagogické minimum je pro lidi kteří vystudovali nějaký obor, který není zaměřený na vzdělávání a chtějí jít učit. Například když vystuduješ třeba tu historii jako jednoobor na filozofické fakultě, tak abys mohl jít učit, tak si k tomu potřebuješ dodělat to pedagogické minimum. Když ale budeš studovat obor historie se zaměřením na vzdělávání, tak je ta didaktická/pedagogická číst již zahrnuta v tom studiu a proto pedagogické minimum zvlášť dělat nepotřebuješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Tomu moc nerozumím, jaký mail. Musíš normálně dát přihlášku a jít na přijímačky, ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gracetheworld
Svojí inteligenci nezapřeš. Měj se hezky a mockrát děkuji za všechny moudré rady a hlavně tobě - ať se ti daří ve všech oblastech
![]()
- Citovat
- Upravit