Je kombinéza reima kvalitni?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@zudina Souhlasím s @la_amanita. Oosbně jsme kombinézu neměla, pouze rukaivce. Nicméně, to že je kvalitní, neznamená, že každému musí ten střih sednout - v tom jsou kombinézy nevýhody, musí sedět na postavu dost dobře (moje děti třeba běžně mají různou velikost kalhot a bundy, u kombinézy je to problém). A ten chlapeček na fotce taky vypadá pěkně nabaleně
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj! Syn má od loňska Reima rukavice a jsou to ty nejlepší, které jsem kdy koupila. Má pořád teplé ruce, ať na lyžích nebo na bruslích, vůbec nepromoknou. Vážně top!
Ale s kombinézou od nich žádnou zkušenost nemám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@selia píše:
@zudina Souhlasím s @la_amanita. Oosbně jsme kombinézu neměla, pouze rukaivce. Nicméně, to že je kvalitní, neznamená, že každému musí ten střih sednout - v tom jsou kombinézy nevýhody, musí sedět na postavu dost dobře (moje děti třeba běžně mají různou velikost kalhot a bundy, u kombinézy je to problém). A ten chlapeček na fotce taky vypadá pěkně nabaleně.
Syn vypada jak ten chlapecek no
tak asi to takhle vypadat ma
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zudina píše:
Mam dotaz ohledne kombinezy reima, synovi jsem ji objednala (velikost 80), ted prisla a jsem z toho trosku rozpacita. Pripada mi dost tenka a hrozne objemna, neni jakoby „na telo“ a syn v ni vypada jako panacek Michelin. Nemate nekdo tuhle kombinezu, je dobra? konretne je to tato https://www.skibi.cz/…i-denim-blue mate s temito kombinezami nekdo zkusenost? Neni to predrazena nekvalitni vec? Premyslim zda to vratit..
Sestřenice je šílenec, než něco koupí přečte všechny recenze a testy a tvrdí, že Reima je nej (Má dvočata 13 let a od mimina na zimu jen Reima). Já kupovala Killtec, to mi přišlo dostačující kavlita za dobrou cenu, bohužel zrušili obchody, tak už taky jen přes net.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Almatka píše:
Sestřenice je šílenec, než něco koupí přečte všechny recenze a testy a tvrdí, že Reima je nej (Má dvočata 13 let a od mimina na zimu jen Reima). Já kupovala Killtec, to mi přišlo dostačující kavlita za dobrou cenu, bohužel zrušili obchody, tak už taky jen přes net.
Kombinezu uz jsme vyzkouseli a je vazne perfektni. Venku dest se snehem, dite se valelo na zemi a kombineza netknuta. Navic ma naprosto uzasnou kapucu co nepada a v pripade snezeni nebo deste ochrani dokonale. Takze ted uz taky muzu jen doporucit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Recenze na kvalitní kombinézu
Ahoj všem,
oživuji diskuzi na téma kvalitní nepromokavá kombinéza/overal. Četla jsem pozitivní ohlasy na značku Reima. Mohla bych vás poprosit o vaše zkušenosti ohledně této značky a jiných - Lodger, Columbia, Killtec?
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě určitě super, jsme spokojeni.
Cena je vyšší, ale vyplatí se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reima a lodger jsou dva úplně jiné vyrobky. Lodger byl parádní na pidimimco do kočárku, měkká, nadýchaná, ale nějaká oderuodolnost a nepromokavost nulová. Reima je parádní pro batole a starší děti. Nikdy nám nic nepromoklo, vše přežije dvě a více dětí. Ano, má slabá místa, jako že po dvou dětech to není jak nové, třeba jsou osoupane rukávy nebo vnitřní švy nohavic a rukávu, ale funkčně je to pořád top.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na zimu uz kupujeme pro deti jedine Reimu, za me to je fakt bezkonkurencni obleceni, vsechno dotazene do detailu. Pozor na cislovani velikosti, je treba brat o cislo mensi….
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaruš37 píše:
Ahoj všem,
oživuji diskuzi na téma kvalitní nepromokavá kombinéza/overal. Četla jsem pozitivní ohlasy na značku Reima. Mohla bych vás poprosit o vaše zkušenosti ohledně této značky a jiných - Lodger, Columbia, Killtec?
Díky
Kolik je dítěti? Taky zrovna teď zvažují.
Lodger jsem zkoušela v obchodě vloni. Přišla mi spíše vhod pro miminko v kočárku, které sedí a se moc nehýbe. Je péřová, hodně teplá. Mám hodně aktivní dítě a určitě by malý byl zpocený v Lodger. Navíc ta látka přišla mi docela tenká, při bobování, válení ve sněhu bych se bála že se roztrhne.
Teď zvažují Reima, ale teď malému je 20 měsíců, roste rychlé, pořizovat na tři měsíce kombinézu za 3600 Kč trochu mi líto těch peněz. Ale na opačnou stranu jsme venku každý den za každého počasí, musí ta kombinéza hodně vydržet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reima je skvělá. Kupji i rukavice a vlněné čepice/kukly. Columbii kombinézu jsme měli, než jsem objevila reimu a byla velmi kvalitní a funkční. Reima je lepší, protože je tenčí a střihově mi vyhovuje více, navíc nemá sportovní vzhled a to se mi líbí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lshch píše:
Kolik je dítěti? Taky zrovna teď zvažují.
Lodger jsem zkoušela v obchodě vloni. Přišla mi spíše vhod pro miminko v kočárku, které sedí a se moc nehýbe. Je péřová, hodně teplá. Mám hodně aktivní dítě a určitě by malý byl zpocený v Lodger. Navíc ta látka přišla mi docela tenká, při bobování, válení ve sněhu bych se bála že se roztrhne.
Teď zvažují Reima, ale teď malému je 20 měsíců, roste rychlé, pořizovat na tři měsíce kombinézu za 3600 Kč trochu mi líto těch peněz. Ale na opačnou stranu jsme venku každý den za každého počasí, musí ta kombinéza hodně vydržet
Da se koupit a zase prodat na bazaru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie_Sx píše:
Da se koupit a zase prodat na bazaru.
To sice ano, ale teď na velikost 92 na kluka jenom dvě reimy, obě v reservace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit