Zimní bavlněná čepička - máte nějaké tipy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Kukacka123 Jakoukoliv bavlněnou čepici, co koupíš v každém obchodě. Moje děti nikdy žádné ty zimní zateplené podšité či flísové nenosily a rozhodně neumrzly. Navíc, když je dítě zabalené ve fusaku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kukacka123 kup čepičku z příze merino. Háčkuji, tahle příze má termoregulační schopnost, v zimě hřeje, v teplu chladí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kukacka123 a jinak, koukej na přírodní materiály, fleece je polyester, nedýchá a ani nehřeje, jen působí jako skleník.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuju Joha kuklu vlněnou. Na pohmat nepoznáš, že je to vlna, je to jemný úplet. A ochranis i krk a zabranis v případném sundávání čepice. Vlna pojme mnohem víc potu, který odvede od těla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice obcas malou vezmu do nositka a to mi prijde, ze ji strasneho tepla unika, proto mi prijde, ze by potrebovala teplejsi… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 diky za tip, i tak bych radsi bavlnu
vlozku z merino vlny mame do vajicka, protoze se potila v aute (a to ma jen lehky bavlneny body a teplacky, polodupacky) a ze by to nejak extreme zabiralo se mi nezda… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helileli vlne se chci urcite vyhnout, ale diky
mala ma tu kuzi fakt citlivou a oblicej mi prijde ze ma extra citlivou kuzi no
a cepicky kupujeme zavazavaci a nutkani sundavani nema ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak potom sehnat čepici podšitou bavlnou, protože čistá bavlna je do nosítka málo. Byla by jí zima.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávala klasickou lehkou bavlněnou a když sem viděla že je fakt kosa dala sem ještě jednu čepici nebo kapuci pres to…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potit by se neměla, ne? Potí se, protože jí je horko.
Moje děti měly klasické bavlněné čepičky, ne zimní. Navíc měly na všech kombinézách teplou kapucu, takže se dalo použít to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 prave do nositka je malo no…a ne vse mam s kapucou no
spis asi tu podsitou…proto se ptam, zda nektera maminka nema s nejakou cepkou zkusenost, popripade jaka znacka, protoze jsem to nikde snad nevidela…musim poradne projet net…diky ![]()
@Kriss Tina to by taky slo, akorat na tech bavlnenych ted hodne delaji ruzne parady (ouska, neco nasiteho,…) A to by mozna tlacilo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kukacka123 tak ouška do nosítka nevadí ne ? Ani jinak nevadí. Vyhla bych se nějakym velkým bambulím, kamínkům apod ale něco malého třeba na čele nevadí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka v nositku, kdyz do me zabori hlavicku, se mi uz stalo, ze mela krupejky na oblicejiku a telicko akorat
tisickrat radsi bych kocarek a bylo by vyreseno, ale ona ho moc nemusi…
Do nositka ty teply kombinezy moc nejsou, nosim ji pod bundou a to by se upekla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina to ne, ale na sebe to pak moc vrstvit nejde no
myslim cepici na cepici…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kukacka123 píše:
@radkka v nositku, kdyz do me zabori hlavicku, se mi uz stalo, ze mela krupejky na oblicejiku a telicko akorat![]()
tisickrat radsi bych kocarek a bylo by vyreseno, ale ona ho moc nemusi…Do nositka ty teply kombinezy moc nejsou, nosim ji pod bundou a to by se upekla
Já nějak nezaregistrovala to nosítko, promiň, s tím zkušenost nemám… ale stejně si myslím, že by se dítě nemělo potit, do nosítka bych zkusila spíš funkční materiály, určitě ne fleece. Možná bych to zkusila sama vyrobit, třeba do nějaké obyč zimní všít bavlněnou nebo to dát prostě na sebe, ale nevim, nezkoušela jsem to
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit