Zimní bavlněná čepička - máte nějaké tipy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
20.11.18 09:53
@Kukacka123 píše:
@radkka v nositku, kdyz do me zabori hlavicku, se mi uz stalo, ze mela krupejky na oblicejiku a telicko akorat ;) :nevim: tisickrat radsi bych kocarek a bylo by vyreseno, ale ona ho moc nemusi…Do nositka ty teply kombinezy moc nejsou, nosim ji pod bundou a to by se upekla :mrgreen:

Já nějak nezaregistrovala to nosítko, promiň, s tím zkušenost nemám… ale stejně si myslím, že by se dítě nemělo potit, do nosítka bych zkusila spíš funkční materiály, určitě ne fleece. Možná bych to zkusila sama vyrobit, třeba do nějaké obyč zimní všít bavlněnou nebo to dát prostě na sebe, ale nevim, nezkoušela jsem to :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85403
20.11.18 09:55

Podsite cepice bavlnou dela Next. Ja ji teda kupuju na o par let starsi dceru, ale na miminka delaji taky, mrkni na bazarky. Ted uz je nevyrabi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136

@Kukacka123 tak bavlněný dělají bez oušek, pro malýho sem tuhle lehčí bavlněnou měla jenom jednu s ušima jinak všechny hladký beze všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376

Ještě mě napadlo, zkusit najít na netu nějakou pletařku či háčkařku a nechat si ji od ní podšít. Na FB ve skupině Háčkování(pokud FB máte), najdete určitě nějakou, která by to udělala. A ještě si vyberete, jak má vypadat. Jen je potřeba počítat s vyšší cenou, jde o ruční práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.11.18 09:58

A odkud jsi? Pokud z Prahy, tak u polikliniky modrany je obchod s dětskou obuvi a mají i čepice prave podsite bavlnou ;)

@radkka to pocení je individuální. Mladší se potí ve spánku vždy i když není ani prikryty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
20.11.18 09:59
@Tichošlápek píše:
A odkud jsi? Pokud z Prahy, tak u polikliniky modrany je obchod s dětskou obuvi a mají i čepice prave podsite bavlnou ;)@radkka to pocení je individuální. Mladší se potí ve spánku vždy i když není ani prikryty

Aha, moje děti se potily jen, když jsem je jako nezkušená matka uvařila…obvykle v autosedačce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
20.11.18 10:01

vyrábí se i bavlněné nebo podšité bavlnou
https://www.babydracek.com/…uzovy-vzor-2
měli jsme i nějakou silnější přízovou čepku -byla podšitá bavlnou (značka doll nebo maximo, to už nevím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
20.11.18 10:06

Kukla pro děti s ekzémem

Nevím, zda se dá říct, že je pěkná, ale moje děti řadu let nosí jedině toto: https://www.proalergiky.cz/…i-ekzem.html A je rovnou vyřešen i problém s šálou/nákrčníkem nebo chlupatými límci bund…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
20.11.18 10:34

Za nás Little Angel z funkčního outlast materiálu, letos jsem si koupila čepici i pro sebe a fantasticka! Opravdu funguje…neni v ni ani teplo, ani zima a malej se v ni nepoti i když k tomu má sklony. Kupuju i bodycka, vydrží 2-3 velikosti, takže za me i za tu cenu spokojenost.

Edit: u tech detskych čepic je lepší se ridit uvedenymi rozměry. Vloni jsem vzala větší, aby vydržela celou zimu a byla opravdu velka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
20.11.18 10:46

Pro roční jsme měli fantastickou Little Angel - nahoře hebký fleece, podšitá asi bavlnou
nějakou takovou https://www.little-angel.sk/…-seda-biela/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
20.11.18 10:46

Taky doporučuji outlast od Little Angel, obě děti mají tu tenkou natahovací přímo na hlavu a ve velké zimě nosí zimní čepice přes to (starší je atopik) ;) https://www.littleangel.cz/…enna-outlast--

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
20.11.18 10:49

Nechala bych si ušít. Já si každoročně nechávám od jedné paní šít a maximální spokojenost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
20.11.18 11:08

@radkka v pohode ;) urcite by se potit nemela…ze zacatku jsem v oblikani dost tapala, ted je to lepsi…jenze kdyz zabori tu hlavicku a jeste si tam dycha, tak se proste obcas orosi no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
20.11.18 11:12
@Kukacka123 píše:
@radkka v pohode ;) urcite by se potit nemela…ze zacatku jsem v oblikani dost tapala, ted je to lepsi…jenze kdyz zabori tu hlavicku a jeste si tam dycha, tak se proste obcas orosi no :nevim:

Chápu, já taky občas udělala při oblékání pěknou botu, dítě zapocený až běda a u nošení bych už vůbec nevěděla 8o Nojo, když si tam do toho funí, to aby se nepotila… Tak ať to vychytáte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
20.11.18 11:14

@blumen dekuju za tip :kytka: omrknu to…

@Kriss Tina ja nemam uplne rada ty hodne narvany, to jsme meli primo na hlavicku a me prisloy ze ji to musi mackat :mrgreen: a lepsi na zavazani, a to dvoje na sebe je taky naprd ..prave bych radsi jednu…asi samotny by mi nebyly prijemny dve cepice :mrgreen:

@Aduš8 diky za tip, kdyztak mrknu ;)

@Tichošlápek Vysocina, Prahu mam dost z ruky bohuzel…asi budu muset obejit par obchodu…jo, nase mala se poti obcas i u kojeni a to ji neprikrejvam a nemame nejak pretopeno :nevim:

@annasmyc dekuju, mrknu se :palec:

@Lucynka_v diky, mrknu. Chtela jsem spis cepku nez kuklu, ale uvidim ;)

@awesomeone @andelinka1 @Aliik dekuju, podivam se :kytka:

@Kotatko03 tak nejdriv mrknu, kde co maji a pak bych az nekoho shanela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat