Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli tu nemá někdo zkušenost s kombinovaným studie na UHK - konkrétně Management cestovního ruchu.
Mám obavy ohledně dnů, kdy probíhá výuka. Nikde se mi nepodařilo najít, kdy se vlastně do školy jezdí, jestli je povinná docházka nebo jestli jsou nějaké sankce pokud se rozhodnu nenastoupit.
Neporadil by někdo?
Zavolej si na Studijní oddělení, tam ti zodpoví všechny tvoje dotazy a odpovědi budou na 100%. Jako ptát se na toto na serveru pro matky
, ty odpovědi by byly stejně haluz..
Jestli si to pamatuju dobře, tak výuka byla vždy v bloku pátek a sobota, další týden volno, pak zase škola. V pátek od zhruba jedné hodiny asi do šesti a v sobotu pak od rána nějak od půl deváté. Bohužel to znamenalo brát si každý druhý pátek dovolenou, takže brzy volno vyčerpáno a nezbývalo ho dost na zkoušky a zápočty. Záleží na vstřícnosti v práci, u nás nešlo si vzít neplacené volno. V kombinaci s povinnými služebními cestami to někdy prostě nešlo. Ještě tu mám plnou polici učebnic a skript, kdyby byl zájem.
Na UHK jsem dělala státnice už před 7 lety, ale tenkrát probíhala výuka každých 14 dní vždy pátek odpoledne cca od 13 -18h a v sobotu dopoledne 8.15 - 13h. Pak byl ještě 1× za semestr týden výuky v kuse po - pá, ale tam už se dělali hodně třeba rovnou zápočtové testy a tak. Absolvovala jsem to za celé 3 roky jen 1×. Ve 3. ročníku jsem už ani moc nejezdila na přednášky, měla jsem mimino a dojížděla 120 km, tam kde kontrolovali docházku, tak jsem psala seminárku navíc.